Kućni ljubimci i čist dom? I te kako moguće
Samsung usisivač, Foto: Promo

promo

Kućni ljubimci i čist dom? I te kako moguće

Biti vlasnik kućnog ljubimca donosi i veliku odgovornost – od hranjena i adekvatne brige, pa sve do osiguravanja čistog i ugodnog prostora u kom svi boravimo

Objavljeno:

Ljubimci su radost, zabava i ljubav cele porodice, ali ne samo to! Mnogi vlasnici ljubamaca reći će da se uz njih rešavanju stresa, depresije, usamljenosti. Ljubav i odanost koju nose u sebi ta malena bića koja nazivamo ljubimcima, koje god da su vrste, reflektuju na nas i time oporavljaju naš organizam i dušu.

Ipak, biti vlasnik kućnog ljubimca donosi i veliku odgovornost – od hranjena i adekvatne brige, pa sve do osiguravanja čistog i ugodnog prostora u kom svi boravimo. Tako će i oni svakodnevni kućni poslovi zahtevati više pažnje nego inače, a odličan pomoćnik koji se ovde pokazuje na delu u svom punom sjaju je Samsung Bespoke Jet usisivač.

Samsung, Čišćenje
foto: Promo

Čisto, efikasno i bez dlaka

Oni koji imaju četvoronožne prijatelje u kući znaju koliko im znači uživanje, maženje i igra sa njima. Isto tako, vlasnici kućnih ljubimaca znaju da dlaka ovih životinja brzo i lako putuje po kući, te se zavlači u razne uglove doma. Čišćenje dlaka zna biti mukotrpan posao, posebno nakon prolećnog perioda linjanja, ali uz novi Bespoke Jet, usisavanje postaje jednostavno i lako. Ovaj usisivač poseduje Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W, što ga čini najsnažnijim Samsung vakumskim motorom do sada.

Samsung, Čišćenje
foto: Promo

Odlična stvar kod ovog usisivača je poboljšan All-in-One Clean Station, a u ovakvim situacijama to znači korišćenje standardnih, ali i namenskih Pet Tool alata, koji će dom učiniti besprekorno čistim. Višeslojni sistem filtracije, koji je posebno dizajniran za domove sa kućnim ljubimcima, hvata 99,999% fine prašine i smanjuje izloženost alergenima, pa nema sumnje da će život sa omiljenim životinjama u kući biti pravi raj.

Međutim, bez obzira na to da li samo čistite dlake koje ostaju nakon igranja vašeg kućnog ljubimca ili generalno sređujete dom, baterija ovog usisivača, koja ima 100 minuta rada, što je najduže vreme rada jedne baterije bilo kog Samsung bežičnog štapnog usisavača, biće funkcionalna tokom celog procesa sređivanja. Baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela i optimizovana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa.

Samsung, Čišćenje
foto: Promo

Takođe, za čišćenje različitih površina, takođe možete izabrati i različite četke i dodatke koje nudi ovaj usisivač, čime iskustvo korišćenja zaista postaje neverovatno. Aktivna dvostruka četka nudi efikasno čišćenje na svim vrstama podova i ugrađenu LED rasvetu za osvetljavanje prašine na tamnim mestima, dok tanka LED četka ima vrlo pokretljiv dizajn kao i LED rasvetu za efikasno čišćenje problematičnih područja.

Istovremeno, zahvaljujući prilagođenim JET AI načinom čišćenja, ovaj usisivač je sposoban da smanji potrošnju baterije do 14% i poveća manevrisanje do 6% kada se koristi sa aktivnom dvostrukom četkom. Kada se, ipak, koristi sa tankom LED četkom, potrošnja baterije može se smanjiti za do 21% sa fleksibilnošću povećanom do 8%, pa celokupan proces sređivanje kuće nakon lepo provedenog vremena sa vašim kućnim ljubimcima postaje prava zabava.

Samsung, Čišćenje
foto: Promo

A šta kada završite sa čišćenjem?

Dok ste vredni i sređujete “nered” prouzrokovan prljavim šapama, neko vas i dalje čeka u ćošku sobe. Ta predivna mala stvorenja jedva čekaju da im se posvetite, a to je definitivno moguće u istom trenutku čim završite proces sređivanja. Nadograđena JET AI Auto Empty All-in-One opcija pruža praktičniji i higijenski način pražnjenja kante za smeće usisivača, koristeći Air Pulse tehnologiju koja automatski prazni kantu za smeće za brže i efikasnije Clean Station iskustvo, pa ne morate da brinete da ćete nakon čišćenja doma morati da očistite i uređaje koji su vam u tome pomogli. Kada se kanta za smeće prazni, Bespoke snažna tehnologija Air Spin Edge okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 obrtaja u minutu kako bi ispustio sav otpad, uključujući i preostale stvari koje se mogu zaglaviti u rešetki kante za smeće.

S obzirom na to da poseduje moderni dizajn i da dolazi u dve fenomenalne boje - Satin Black i Satin Griege, obožavaćete ga i vi, ali i vaši ljubimci koji se neće plašiti „nepoznatog člana enterijera“ u prostoru. Vreme je da usisivač samo odložite sa strane, u ugao sobe predviđen za to i nastavite sa uživanjem sa „njuškalom“ pored vas.

Ukoliko želite da saznate više o performansama koje nudi ovaj moderan uređaj, posetite link, a nakon što se odlučite za kupovinu nekog od odabranih usisivača, na poklon dobijate dodatnu bateriju, kao i 3 godine garancije. Promocija traje od 6.6. do 7.7.2023. godine ili kraće usled isteka zaliha poklona. Više informacija o samoj promociji pronađite na: https://www.samsung.com/rs/offer/extra-cleaning-power-2023/.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.