Spremni za svirku: Viber i Spotify se udružili kako bi vam pružili nenadmašno muzičko iskustvo
Viber i Spotify, Foto: Promo

promo

Spremni za svirku: Viber i Spotify se udružili kako bi vam pružili nenadmašno muzičko iskustvo

Partnerstvo iz muzičkog raja nam donosi udružene snage Rakuten Vibera i Spotifyja i nenadmašnu ponudu; Viberovi korisnici sada mogu uživati u besplatnom probnom periodu Spotify Premium paketa usluga

Objavljeno:

San Francisko, maj 2023 – Rakuten Viber , omiljena aplikacija za bezbednu i privatnu komunikaciju među mesendžerima, objavio je partnerstvo sa globalno priznatom muzičkom striming platformom Spotify. Zahvaljujući ovoj saradnji, Viberovi korisnici će moći da uživaju uz svoju omiljenu muziku, bez reklama i oflajn, na jednoj od najvećih muzičkih striming platformi, korišćenjem ponude za besplatno tromesečno probno korišćenje Spotify Premium paketa, ili uz 90 posto popusta na isti - u zavisnosti od dela sveta iz kojeg korisnici potiču.

Viber se ponosi ogromnim brojem korisnika širom sveta – a naročito u regionima centralne i istočne Evrope i Azije-Pacifika, u kojima beleži i 98% udela na tržištu. Imajući to u vidu, on predstavlja idealnu platformu za dalju popularizaciju Spotifyjevih usluga u novim sredinama.

Generalni izvršni direktor Rakuten Vibera, Ofir Ejal, sa velikim entiuzijazmom opisuje ovu saradnju: “Muzika je oduvek bila moćni vid komunikacije među narodima sveta i Viber je, kao aplikacija za komunikaciju, srećan da im u tom smislu služi. Cilj i želja svih u Viberu je da našim korisnicima pružimo niz zabavnih funkcionalnosti koje se lako koriste – i to je upravo ono što ova saradnja nudi. Udruživanjem snaga sa Spotifyjem Viber ne samo što obogaćuje živote svojih korisnika izuzetnim muzičkim iskustvom – već konsoliduje svoj status kao vodeće super- aplikacije.”

Mark Hazan, potpredsednik sektora za razvoj poslovanja i partnerskih odnosa kompanije Spotify, ovim povodom kaže: “Sa uzbuđenjem stupamo u saradnju sa Viberom i upoznavanjem sa njegovom strastvenom zajednicom korisnika na tržištima na kojim naša platforma tek treba da raste u popularnosti. Kroz ovo partnerstvo Viber će nesumnjivo pružiti značajnu dodatnu vrednost u odnosima sa svojim korisnicima. Uz pristup ka preko 100 miliona pesama na Spotifyju korisnici Vibera će moći da slušaju svoju omiljenu muziku, ali i otkriju nove zvezde muzičke scene.”

Ova ponuda će biti dostupna Viber korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama* će biti u mogućnosti da besplatno aktiviraju premijum pretplatu u trajanju od 3 meseca. Opunomoćenim korisnicima na Filipinima i u Vijetnamu** biće ponuđen posebni popust (do 90%) na premijum usluge. Korisnici će moći da aktiviraju ponudu kroz određeni broj Viberovih rešenja na raspolaganju unutar aplikacije: “nejtiv” oglasima bogatog sadžaja, banerima na “Explore” ekranu, direktnim porukama korisnicima u aplikaciji i postovima na Viberovim zvaničnim nacionalnim kanalima.

Viber, Spotify
foto: Promo

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Na ovaj način će korisnici Vibera od sada imati pristup najboljoj muzici na svetu sa vrha njihovih prstiju – bilo kada oni to poželeli i bilo gde boravili! Za pristup ponudi, proverite da li ste preuzeli najnoviju verziju aplikacije Viber: https://vb.me/purplepr

* Za probu premijum paketa usluga, opunomoćeni korisnici moraju biti iz gorenavedenih zemalja, da su stariji od 18 godina, novi ili postojeći korisnici usluga Spotify a koji prethodno nisu koristili gorenavedene usluge u svojim zemljama, niti su bili pretplatnici bilo kog “Spotify Premijum” paketa usluga.

**Za mini-probe Premijum paketa, samo dostupnih na Filipinima i u Vijetnamu, svaki korisnik je u mogućnosti da dobije ponudu sa popustom kroz Viber – jedanput.

O aplikaciji Rakuten Viber

Rakuten Viber povezuje ljude bez obzira na to ko su ili odakle dolaze. Globalna baza korisnika nudi niz funkcija kao što su razgovori 1-na-1, video pozivi, razmenu poruka u grupama i ažuriranja i razgovore s omiljenim brendovima i poznatim ličnostima.

Viber obezbeđuje korisnicima sigurno i besplatno okruženje za deljenje emocija. Rakuten Viber je deo Rakuten Group Inc., svetskog lidera u e-kupovini i finansijskim uslugama. Viber je zvanična aplikacija za razmenu poruka NBA tima Golden Stejt Voriors.

O platformi Spotify

Spotify je zauvek transformisao način na koji slušamo muziku nakon svog uvođenja 2008. Otkrijte, rasporedite i delite preko 100 miliona pesama i preko 5 miliona podkasta besplatno, ili podignite vaš nivo pretplate na Spotify Premium za pristup ekskluzivnim muzičkim funkcionalnostima kao što su poboljšan zvuk emitovanja i mogućnost slušanja muzike bez reklama, oflajn i po zahtevu.

Danas Spotify predstavlja najpopularniji audio striming servis na svetu sa preko 515 miliona korisnika, uz preko 210 miliona pretplatnika iz više od 180 zemalja.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.