PROČITAJTE "VOCAP" PORUKU BEZ OTVARANJA: Ovaj TRIK POKAZUJE I KAKO
Vocap, Foto: EPA

morate znati

PROČITAJTE "VOCAP" PORUKU BEZ OTVARANJA: Ovaj TRIK POKAZUJE I KAKO

Jedna od najpopulatnijih društvenih mreža, sa milionima korisnika, uvela je novu opiciju koja će vas oduševiti!

Objavljeno: 14:19h

Svakodnevno primamo desetine poruka na koje bi trebalo da odgovorimo momentalno, inače se smatra da smo nepristojni. Obaveze nam to ne dozvoljavaju, stoga se često nalazimo u neprijatnim situacijama. Ali, postoji rešenje i za ovo!

Prema kompaniji AirDroid za upravljanje mobilnim uređajima sa Androidom, kako biste videli kompletnu poruku, prvo bi trebalo da dugo pritisnete početni ekran i otvorite stranicu za biranje.

Nakon toga je potrebno odabrati odabrati Widgete. Pronađite vidžet "4 x 2 WhatsApp" i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali i videćete sve poruke koje još niste pročitali. Ako ostavite ovaj prozor na vašem telefonu, na njemu će se uvek prikazivati poruke koje vam dolaze na WhatsApp i tamo ćete uvek moći da ih u celini pročitate.

WhatsApp
foto: EPA/Sascha Steinbach

Ovaj trik je, nažalost, namenjen samo Android korisnicima. Iako, korisnici iPhonea mogu da odluče da onemoguće prikazivanje pošiljaocu da je poruka pročitana u samom WhatsAppu, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da uoče te kvačice. Ako ste korisnik iPhonea i želite da onemogućite prikazivanje plavih kvačica, trebalo bi da dodirnete taster "More options" na WhatsAppu, pre nego što kliknete na "Settings". Zatim bi trebalo da pređete na 'Privacy', gde ćete dobiti opciju da isključite prikazivanje plavih kvačica prilikom pročitanih poruka, prenosi Vecernji.hr

Prema veb stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde o pročitanim porukama za grupne razgovore niti će reprodukovati potvrde za glasovne poruke jer ne postoji način da se ta podešavanja isključe.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.