NOVI glo HYPER X2 JE STIGAO! BAT predstavio svoj najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana do sad
Glo, Foto: Promo

PRELEP JE

NOVI glo HYPER X2 JE STIGAO! BAT predstavio svoj najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana do sad

Objavljeno:

Kompanija BAT predstavila je na srpskom tržištu svoj do sada najnapredniji uređaj za zagrevanje duvana – glo hyper X2. Sa mnoštvom unapređenih karakteristika u odnosu na prethodne modele uređaja, glo hyper X2 rezultat je napora kompanije da što je više moguće smanji štetni uticaj duvana na zdravlje korisnika.

bat
foto: Promo

Novi glo hyper X2 od sada poseduje dugme za aktiviranje BOOST modela rada uređaja, za lako prilagođavanje doživljaja ukusa, kao i unapređenu LED diodu na vrhu uređaja, koja jasno prikazuje status prilikom punjenja, konzumacije i prebacivanja iz STANDARD u BOOST mod. Kao i njegovi prethodnici, najnoviji uređaj iz glo porodice zagreva, a ne sagoreva duvan, na temperaturi od 250°C u STANDARD i 260°C u BOOST modu, proizvodeći manje štetnih sastojaka u odnosu na konvencionalne cigarete, bez dima i pepela.

Kada je u pitanju dizajn, zaobljene površine sa mat završnom obradom čine glo hyper X2 znatno elegantnijim, dok novi IRIS poklopac štiti uređaj od prašine i olakšava korišćenje. glo hyper X2 je 13 odsto manji i 7 odsto lakši u odnosu na prethodne modele, i dolazi u sedam novih, modernih kombinacija boja.

glo
foto: Promo

„Neizmerno nam je drago što je glo hyper X2 stigao u Srbiju. Ovaj inovativni uređaj pre svega je rezultat želja i utisaka naših vernih korisnika, koje smo prikupljali tokom godina, jer nam je njihovo zadovoljstvo u poslovanju najbitnije. Stoga je novi hyper X2 dizajniran tako da bude znatno lakši za upotrebu, modernijeg izgleda i unapređenih karakteristika”, rekla je Maja Janković, iz kompanije BAT, i dodala da kategorija uređaja za zagrevanje duvana raste iz dana u dan, te se procenjuje da će BAT-ove proizvode nove generacije sa smanjenim štetnim uticajem do 2030. godine koristiti više od 50 miliona ljudi širom sveta.

Novi glo hyper X2 nastaviće da se koristi sa istim neo demi-slim stikovima, a svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda moći će da uređaj pronađu na zvaničnom sajtu, Pop up zonama, brojnim prodajnim mestima širom Srbije, kao i u Kafeterija objektima.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.