GUGL SE PROMENIO: Novi šok za korisnike, brzo PROVERITE!
Google, Foto: Printscreen/Google

NEOČEKIVANO

GUGL SE PROMENIO: Novi šok za korisnike, brzo PROVERITE!

Ranije su korisnici morali da se kreću po veb stranici da bi pronašli relevantne ključne reči

Objavljeno: 15:43h

Sada je Google to učinio još boljim, tako što je prikazao gde će korisnici pronaći ove tačne reči u linku. Ranije su korisnici morali da se kreću po veb stranici da bi pronašli relevantne ključne reči, međutim, kompanija je to sada promenila.

Korisnici će sada videti mali isečak ispod linka rezultata pretrage koji prikazuje tačan termin koji traže. Ovi isečci će ih direktno odvesti do traženog termina na veb stranici.

Ponekad je navedena pretraga dostupna u datom sadržaju na veb stranici, ali nije lako vidljiva. Ovo ažuriranje će ispraviti taj problem. Google je pojasnio da se citirani termini neće pojaviti u isečcima veb stranice ako se pojavljuju samo u naslovnim linkovima ili URL-ovima veb stranice.

google
foto: ap/virginia mayo

Pored toga, korisnici neće videti sva pominjanja u fragmentu ako postoji više od jednog citiranog termina i oni su previše udaljeni. Korisnici uglavnom vide podebljano spominjanje na desktopu, ali nećete moći da ga vidite za specijalizovane rezultate pretrage kao što su pretrage slika ili video okviri. U takvim slučajevima, moraćete da koristite funkciju „Find“ da biste potražili relevantne ključne reči.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.