OGROMNA PROMENA NA INSTAGRAMU! Korisnici BESNE širom zemlje
Instagram, Foto: Profimedia

NAPRAVILI HAOS

OGROMNA PROMENA NA INSTAGRAMU! Korisnici BESNE širom zemlje

Poslednjih dana mnogi korisnici Instagrama primetili su promenu, a to je da ova platforma sve više ide u smeru TikToka, što podrazumeva da preporučuje video sadržaj i objave korisnika koji nisu na listi kontakata

Objavljeno: 14:35h

Korisnici Instagrama su nezadovoljni ovim promenama. Instagram se menja, a to se ne dopada svima, tako da stara verzija ove platforme polako odlazi u istoriju.

Jedno je sigurno, fokus Instagrama se menja ka video zapisima.

Zanimljivo je da su Kim Kardašijan i Kendal Džener, poslale preko storija poruku Instagramu gde se otvoreno žale na ovu platformu. Oni žele da Instagram ponovo bude stara verzija sebe, što se izgleda neće dogoditi.

Prvi čovek Instagarama Adam Mozeri objasnio je na Tviteru kako živimo u svetu koji se brzo menja i da moramo da se prilagodimo tim promenama.

Instagram
foto: Profimedia

On je rekao da će fotografije ostati na Instagramu ali da je u planu da video zapis postane dominantan na ovoj platformi.

Takođe, korisnici su se žalili da smanjenu vidljivost objava svojih prijatelja, pa je Mozeri najavio poboljšanja i promene.

Mnogi su stekli utisak da su Instagramu obični korisnici manje bitni u ovom periodu, a da su im primarni kreatori i njihov video sadržaj koji treba da bude vidljiv što većem broju ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.