Kriptomat pomaže programerima da Web3 pretvore u realnost
Kriptomat, Foto: Kriptomat.io

aplikacije

Kriptomat pomaže programerima da Web3 pretvore u realnost

Širom sveta, timovi sa vizijom kreiraju digitalne građevinske blokove, protokole i specifikacije - računarski kod za podršku Web3 i metaverzumu

Objavljeno:

KriptoRamp Widget i white-label API uvode korisnike u Web3 aplikacije i usluge.

Kriptomat je uveo par alata koji pomažu razvojnim timovima da uvedu klijente u korišćenje njihove aplikacije i usluge zasnovane na blokčejnu.

Širom sveta, timovi sa vizijom kreiraju digitalne građevinske blokove, protokole i specifikacije - računarski kod za podršku Web3 i metaverzumu.

Ali postoji problem. Korisnici koji žele da osiguraju pristup DeFi aplikaciji, kreiraju NFT avatare u igri ili ulože sredstva na sajtu nekog staking servisa prvo moraju da pređu granicu koja odvaja današnju offline finansijsku realnost od novog ekosistema digitalnih sredstava zasnovanih na blokčejnu. Ni najinovativnija Web3 aplikacija ne može da uspe ako potencijalni klijenti nemaju novca na blokčejnu.

KriptoRamp widget i white-label API

KriptoRamp je jednostavan widget koji se može ugraditi u veb sajt ili aplikaciju. Widget omogućava kupcima da kupuju i prodaju Bitcoin, Ethereum i druge kriptovalute. Widget se bavi bezbednošću, KYC zahtevima Evropske Unije, pa čak i povraćem sredstava kreditnih kartica.

KriptoRamp je idealno rešenje za svako preduzeće koje zavisi od baze korisnika i koje poseduje kriptovalute. Na primer, izdavač online video igara može da koristi KriptoRamp kao deo procesa registracije da bi igrači mogli da učestvuju u ekonomiji tokena za igru.

Widget se može dodati bilo kom vebsajtu ili aplikaciji za samo nekoliko minuta i sa nekoliko redova koda.

Kriptomat Cryptocurrency Exchange White Label API je namenjen projektima sa većim zahtevima. API dozvoljava programerima da ugrade punu razmenu kriptovaluta u svoje sajtove i aplikacije uz svoj brending. Kupci mogu da kupuju, prodaju i razmenjuju kriptovalute i uz to koriste moćne, ali jednostavne za upotrebu alate za investiranje i upravljanje portfolijom.

Među aplikacijama i projektima koji trenutno koriste Kriptomat onramp alate su kripto koini i tokeni, centralizovane kripto berze, novčanici za kriptovalute, igre, rudarski bazeni, NFT platforme, portfolio tragači, usluge razmene kripto za kripto i još mnogo toga.

O Kriptomat platformi

KriptoRamp i Cryptocurrency Exchange White Label API su poslovna rešenja kompanije Kriptomat, koja napredne alate za investiranje i upravljanje portfolijom čine direktno dostupnim korisnicima koji nemaju iskustvo u blokčejn tehnologiji ili investiranju. Ostali alati uključuju automatizovane transakcije, obaveštenja o cenama, ponavljajuće kupovine i KriptomatPay, rešenje za honorarce, preduzetnike i influensere koji žele da primaju uplate u kriptovalutama.

Kao vodeća Evropski licencirana i regulisana kripto platforma, Kriptomat korisnicima pruža podršku na 20+ jezika i omogućava kupovinu, prodaju i razmenu sa više od 350 popularnih kriptovaluta koristeći američki dolar, evro, englesku funtu i druge fiat valute.

Kriptomat je prva evropska platforma za kriptovalute koja je dobila ISO 27001 sertifikat o bezbednosti podataka. Kompanija, sa sedištem u Talinu, u Estoniji, ima svoje kancelarije u zemljama širom Evrope.

O nama: Osnovan 2018. godine, Kriptomat je napravio revoluciju u svetu kriptovaluta uvođenjem najjednostavnije kripto platforme u Evropi. Kriptomat čini digitalne finansije tako jednostavnim da svi i svuda mogu da osete slobodu, pravičnost i ispunjenost koje kriptovalute predstavljaju. Stotine hiljada kupaca širom Evrope i u 120 država širom sveta veruju Kriptomat platformi kada kupuju, prodaju, razmenjuju, zarađuju, dele i ulažu u kriptovalute.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.