5 načina na koje će tehnologija da promeni vaš život u 2017.
Foto: Giphy

BUDUĆNOST STIŽE

5 načina na koje će tehnologija da promeni vaš život u 2017.

Dronovi, igrice i pornići... Zvuči zabavno?
Objavljeno:

2 | Igrice na otvorenom

Jedna od glavnih zamerki naših roditelja za današnje klince jeste "kako se ne igraju više napolju, već sede kod kuće i igraju video-igre". Izgleda da je došlo vreme da se i to promeni. Najpre preko mobilnih telefona, potom prenosivih konzola, igrice su postale "mobilna" stvar i više nisu omeđene zidovima porodičnog (ili studentnskog) doma. Pokemon fenomen, koji je definitivno obeležio 2016. godinu u svetu (mobilnog) gejminga, pokazao je svima šta nas očekuje: spoj virtuelne i prave realnosti, igrice koje se delom igraju i na ulicama, kako bi se ispunile misije, osvojili poeni ili uhvatio plen. Zvuči zabavno, samo - pazite da vas ne udari automobil dok budete prelazili ulicu!

3 | Pornografija dobija novu dimenziju

Zamislite samo: sedite zavaljeni na kauču, samo što ne možete da se krećete ni osećate. Pogledom prepoznajete ambijent iz filmova za odrasle. Ok, sad već pričamo! Spuštate pogled i... Opa! Tu je zgodna cica koja želi sve da uradi da vas obraduje u životu. I čeka da uđete u nju. Sve što treba je da na trenutak izađete iz realnosti. Stavite VR naočare na svoju glavu i - tamo ste. Gde je bilo sve ovo kada smo bili mali?

Svi stručnjaci se slažu u jednom: virtuelna stvarnost će eksplodirati u 2017. godini! Globalnom VR tržištu se predviđa da će imati obim od čak 13,5 milijardi $ u idućoj godini, što je skoro više nego dvostruko nego protekle godine. Sony je upravo pokrenuo svoj PlayStation VR headset, dok Google dolazi s novom VR platformom Daydream. Samsung više nije jedini, VR trka može da počne!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.