Najavljene velike promene u igrici LoL - League of Legends (FOTO) (VIDEO)

SIPAJTE JEDNU LOLOVAČU

Najavljene velike promene u igrici LoL - League of Legends (FOTO) (VIDEO)

Razvojni studio "Rajot gejmsa" izbacio je plan za igračku sezonu naredne godine
Objavljeno: 16:07h

"Rajot gejms" najavio je velike izmene u popularnoj video igrici League of Legends, koje uključuju balansiranje heroja, promene mape, pametnije traženje mečeva i novi interfejs.

Youtube

Kako bi ih bolje izbalansirali, doći će i do izmene "strelaca". Takođe, biće prerađen i sistem talenata, dok će najznačajnije sposobnosti biti stavljene u dno stabla.

Youtube

U džungli će se u prvih 15 minuta stvarati novi neutralac, dok će za Vardovima ostajati dokazi o postojanju i nakon što isteknu, kako bi protivnici znali gde ste ih postavljali.

Youtube

Promene se uvode i na polju napitaka. Na mesto mana napitka, koji je potpuno izbačen, ubačena su tri nova: za zdravlje, korupciju i još jedan za zdravlje koji će se puniti od ubijanja stvorenja u džungli.

Youtube

Planira se optimizacija sistema traženja partija za visokorangirane igrače i proširivanje raspona kako bi se skratilo vreme čekanja. "Rajot" namerava da promeni proces biranja u normalnim partijama, a poboljšaće se i tzv. "slepa biranja".

Posle 6 godina, LoL dobija novi interfejs klijent, koji podrazumeva poboljšan vizuelni izgled, nove mogućnosti i i unapređeni sistem za prepisku. (Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.