Novi Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra - vaši saveznici za savršene fotografije
Samsung, Foto: Promo

za posebne trenutke

Novi Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra - vaši saveznici za savršene fotografije

Najbolja druženja i okupljanja događaju se spontano, a njihove priče neprestano prepričavamo.

Objavljeno:

U susret prvomajskim praznicima, kada se najveći broj fotografija deli na društvenim mrežama utrkujemo se ko će napraviti najbolje fotke prirode i nezaobilazne bogate izleztničke trpeze. Otkrićemo vam recept za najboljeg saveznika za kreiranju uspomena koje ste ikad imali. Upoznajte se sa Samsung Galaxy S 22 serijom pametnih telefona zahvaljujući kojima ćete vaše najsrećnije i najponosnije trenutke uvek imati nadohvat ruke.

1 / 5 Foto: Promo

Kreiranje uspomena uz novu Samsung Galaxy S22 seriju

Najbolja druženja i okupljanja događaju se spontano, a njihove priče neprestano prepričavamo. Najnovija Galaxy S22 serija pametnih telefona svojim pogodnostima i jednostavnošću neplanirana druženja oživljava u svakom trenutku. Galaxy S22 i S22+ modeli donose tri zadnje kamere i jednu prednju kameru za odlične selfije ili videozapise. Spoj 12 MP ultraširokougaone kamere, 50MP širokougaone kamere koja osvetljava mrak, kao i 10 MP telefoto kamere uz koju daleko postaje blizu, vašu fotografiju učiniće još stvarnijom. Osim brzine obrade fotografija i video zapisa, Samsung Galaxy S22 serija nudi izdržljivu bateriju čije trajanje može biti čak duže od jednog dana. Ukoliko vam se baterija isprazni, ponovno će se napuniti za svega desetak minuta uz pomoć brzog punjenja.

Noćna fotografija dovedena do savršenstva

Na odabir kvalitetne kamere možemo uticati, ali ne možemo uticati na vreme, na promenu dana i noći, kao i na to koliko se ljudi nalazi u prostoru koje želimo fotografisati. Nove Nightography karakteristike Galaxy S22 serije pametnih telefona vremenske uslove poput prejakog sunca ili oblačnog dana lako neutralizuju tako da propuštaju više svetla, stavljaju fokus na detalje i pružaju upečatljive boje čak i u mraku. Svoje videozapise moći ćete da snimate u gužvi, dok hodate ili trčite bez razmišljanja kako će izgledati video. Ugao optičke stabilizacije slike (OIS) poboljšan za 58% vaše video zapise učiniće visoko kvalitetnim i velike rezolucije.

Lakoća deljenja fotografija

Samsung
foto: Promo

Kako biste podelili vaše fotografije sa prijateljima ili na drugom uređaju, na Galaxy S22 seriji pametnih telefona potreban je jedan dodir u Quick Share opciji, koja sa lakoćom fotografije i videozapise prebacuje na Galaxy Tab tablet uređaje ili računar. Osim brzog prenosa fotografija i videozapisa na druge uređaje sada možete koristiti i Smart Viewer koji omogućava korićtenje više radnji u isto vreme, poput videopoziva i pisanja spiska namirnica uz pomoć S Pen olovke koja se nalazi u novom Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu.

Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra savršeno se uklapaju u svačiju svakodnevicu i način života. Ovi pametni telefoni zadovoljiće vaše potrebe svojim inovativnim i visokokvalitetnom kamerom koja će sačuvati vaše uspomene i učiniti svaki trenutak posebnim.

Odlična vest ovog proleća je i da uz kupovinu jedne od tri nove „zvezde“ iz Samsung Galaxy S22 serije dobijate i 4 meseca mogućnosti besplatnog korišćenja YouTube Premium-a. Takođe, dodatni benefit koji Samsung nudi je i uživanje u šestomesečnom korišćenju OneDrive-a sa besplatnih 100GB prostora za skladištenje omiljenih materijala i sadržaja, čime dodatno možete zaštititi, ali i sačuvati sve potrebne podatke.

Za više informacija posetite web stranice

S22 i S22+: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22/

S22 Ultra: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22-ultra/

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.