INSTAGRAM UNAPREDIO DM! Stigle gomile novih opcija
Instagram, Foto: Profimedia

novo

INSTAGRAM UNAPREDIO DM! Stigle gomile novih opcija

Popularna aplikacija predstavila je neke korisne funkcije

Objavljeno:

Nakon niza prošlogodišnjih obećanja,Instagram pokreće nekoliko novih funkcija za poruke, odnosno DM-ove (direktne poruke). Promene uključuju mogućnost slanja "nečujnih" poruka, pregled profila koji su onlajn i spremni za ćaskanje, opciju odgovaranja na poruke dok surfujete fidom i još mnogo toga.

Ovaj potez, prema kompaniji Meta, deo je većeg napora da se poboljša povezanost i deli sadržaj sa prijateljima. Funkcije takođe dolaze usred povratka hronološkog fida, piše Tech Crunch, prenosi Tportal.

Novi dodaci počinju da integrišu Apple Music, Amazon Music i, uskoro, Spotify, koji će korisnicima omogućiti da dele 30-sekundne isečke pesama u razgovoru. Aplikacija će vam takođe omogućiti da odgovarate na poruke dok ste u fidu bez potrebe da idete u prijemno sanduče.

Instagram
foto: Profimedia

Treća opcija je brzo slanje, što omogućava korisnicima da brzo dele objave držeći pritisnut taster za deljenje.

Četvrta je status koji će prikazati onlajn osobe s kojima možete razgovarati. Peta opcija su tihe poruke koje se šalju sa prefiksom @silent, a dolazi i mogućnost pravljenja anketa.

Sve nove funkcije možete videti OVDE.

Instagram
foto: Profimedia

Instagram najavljuje da će ove funkcije postati aktivne korisnicima u "izabranim zemljama", ali da će kasnije biti dostupne svima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.