Revolucionarni kofer za punjenje vaših gedžeta (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Potraga za utikačima prestaje

Revolucionarni kofer za punjenje vaših gedžeta (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam G-RO, pametni kofer s kojim možete da punite vaše personalne uređaje i dok ste u pokretu. Na sajtu Kickstarter ovaj projekat je već dobio više od milion dolara a cena će mu biti oko 499 "zelembaća"
Objavljeno: 16:07h

Izraelska kompanija Travel-Light dosad je na Kickstarteru prikupila više od milion dolara za "pametni" kofer G-RO, a do kraja kampanje prikupljanja sredstava ostalo im je još 40 dana. 17 gedžeta koji dokazuju da već živimo u budućnosti! (FOTO) (GIF)

Planirali su da prikupe "samo" 125 hiljada, što znači da bi oni koji su podržali projekt trebalo da dobiju svoje kofere na leto sledeće godine.

Navode da su G-RO dizajnirali na temelju promena u navikama modernih putnika.

Ovaj kofer puni vaše gedžete dok ste na putu, što zna da bude prava muka, jer slobodnih utikača nećete naći svugde ili imati dovoljno vremena da ih dovoljno napunite.

Opremljen je velikim točkovima koji su smešteni u same ivice, a ne ispod kofera, pa bi upravljanje njim trebalo da bude prilično lakše.

Takav dizajn omogućio je i nešto više prostora u unutrašnjosti, podeljenog s nekoliko pregrada za lakše razdvajanje odeće, obuće i ostalih stvari.

Samo dno kofera je vodootporno i zaobljenog dizajna, kako bi vaše stvari bile dodatno zaštićene.

Najavljena cena trebalo bi da bude oko 499 dolara. (Espreso.co.rs / 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.