ŽENE OVO MISLE O MALOM "PONOSU", A POTPUNO JE POGREŠNO: Naučite već jednom!
Penis, Foto: Profimedia

RAZBIJAMO MITOVE

ŽENE OVO MISLE O MALOM "PONOSU", A POTPUNO JE POGREŠNO: Naučite već jednom!

Odlučili smo da razbijemo najčešće od njih

Objavljeno: 19:39h

Postoji mnogo različitih mitova i glasina o penisu. Većinu njih, naravno, distribuiraju muškarci da bi nas doveli u zabludu.

1. Veličina njegovog penisa proporcionalna je veličini njegovih stopala Nažalost, ovo nije ništa drugo do popularna zabluda. U stvari, ne postoji apsolutno nikakva veza između veličine cipela i dužine njegovog penisa.

2. Činjenica da nedostatak erekcije ukazuje na to da ga više ne privlačite Razloga za to može biti mnogo, na primer: alkohol, stres, umor, loše raspoloženje itd.

3. Da će mu pući skrotum ako nema seksa

Pogodan izgovor! Šteta što je laž. Muškarci vole ovaj izgovor kako bi dobili seks ili traže izgovore za izdaju.

4. Da ga možete slomiti ako ne budete oprezni Ne, naravno, možete povrediti tkivo koje se puni krvlju i postaje tvrdo, ali ovo uopšte nije slomljena kost u svom uobičajenom smislu.

Penis
foto: Profimedia

5. Da je njegova sperma magični eliksir Muškarci kažu da treba da progutate njegovu spermu jer je zdrava i generalno pomaže u mršavljenju. Međutim, samo neke hranljive materije su tu.

6. Činjenica da što je veća njegova veličina, to bolje Iz neobjašnjivih razloga, veličina penisa je omiljeni razlog za ponos muškaraca, ali sa stanovišta praktične primene, ovo je sumnjivo dostignuće.

7. Činjenica da ne oseća ništa preko kondoma Sve prednosti kondoma daleko nadmašuju ovaj izmišljeni problem. Ako zaista osetite gubitak osećaja, uzmite ultra tanke kondome.

8. Da će osetiti spiralu To je fizički nemoguće jer je spirala bukvalno skrivena unutar materice, iza grlića.

9. Da penis mora biti prav kao strela Blago odstupanje od prave linije poput lenjira, sasvim je normalno i sasvim prirodno. Da, i to na bilo koji način neće uticati na vaše uzbuđenje ili osećanja.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.