ODLIČAN GEJMER, ALI LOŠ DEČKO! Bivša devojka Ilona Maska ima novu pesmu, ali i PORUKU
Ilon Mask, Foto: Profimedia

zanimljivo

ODLIČAN GEJMER, ALI LOŠ DEČKO! Bivša devojka Ilona Maska ima novu pesmu, ali i PORUKU

"Zaljubljena sam u najvećeg igrača, ali on će uvek voleti igru, više nego što voli mene", deo je nove pesme koja aludira na poznatu Maskovu ljubav prema video-igricama

Objavljeno:

Čini se da je nova pesma muzičarke Grajms, bivše devojke Ilona Maska, svojevrsna poruka milijarderu da ga je prebolela. "Player og Games" je naziv njene nove numere, a iako ne pominje Ilona po imenu, asocijacija je jasna.

"Zaljubljena sam u najvećeg igrača, ali on će uvek voleti igru, više nego što voli mene", deo je nove pesme koja aludira na poznatu Maskovu ljubav prema video-igricama.

Njihova trogodišnja veza okončana je još u septembru, a Grajms u pesmi peva: "Otplovi, u hladno prostranstvo svemira. Čak te ljubav ne može zadržati na tvom mestu. Izgleda da je to poklon!" Raskid sa Ilonom Maskom doneo joj neprijatnosti; odgovor – "Ljubav"

Podsetimo, Ilon njihovo razdvajanje nije nazvao čistim raskidom - rekao je da su se "polu-razdvojili". Oni su prisustvovali Met Gala u septembru, ali ne zna se tačno da je to bilo pre ili posle raskida.

Čini se da su oboje posvećeni zajedničkom odgajanju njihovog jednogodišnjeg sina. Elon ima podužu listu bivših: prva žena bila mu je spisateljica Džastin Vilson, a bio je u braku i sa zvezdom "Zapadnog sveta" Talulom Rajli, kao i sa Amber Herd.

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.