PESMA ČISTE LJUBAVI: Divna NATALIJA recituje za vas i BUDI VAS KULTUROM! (VIDEO)
Foto: Aleksandra Čolić

PESMA MAMI

PESMA ČISTE LJUBAVI: Divna NATALIJA recituje za vas i BUDI VAS KULTUROM! (VIDEO)

Buđenje kulturom vas poziva da čujete predivne stihove koji će vas osvojiti

Objavljeno:

Probudite se duhovno i danas uz predivnu poeziju i kulturu koja vas oplemenjuje, budi plemenite emocije i posebna osećanja.

Mame su posebna bića koje su nam podarile život, koje brinu o nama, našim potrebama, sa kojom smo povezani na neki neobičan način.

Naše emocije su uvek povezane sa mamom, njenim mislima, ona nas uvek oseća i najbolje zna. Kada odrastemo uvek se trudimo da opravdamo očekivanja naših roditelja, tako i naših divnih mama. Stihovi napisani i posvećeni njoj uvek nas oplemene i probude posebnu emociju

Za vas smo izabrali divnu mladu glumicu i buduću zvezdu, koja je našla načina da vam se obrati putem umetnosti, svojim talentom.

Natalija Živančević rođena u Beogradu, svoje prvo glumačko iskustvo je stekla u trogodišnjem učenju u Dramskom studiju Ogledala kod Gordane Nestarovski.

U 4. godini gimnazije shvata da je gluma njen put i upisuje Fakultet Savremenih umetnosti u klasi profesora Irfana Mensura

Bonus video:

02:34

BUĐENJE KULTUROM: Natalija Živančević

Na prvoj godini je snimala studentski film sa temom bombardovanja, gde je učestvovala u performasu kao obeležavanje 20 godina od nemilog događaja.

Pesmu "Pišem mami u pidžami" je odabrala, jer goovori o borbi za egzisteniciju, odrastanju, o suočavanju sa realnošću da se neki snovi i težnje teško mogu ostvariti uprkos mnogim borbama. Kako ne možemo uvek uticati na neke nepravde i da je ono što su nas roditelji učili retko primenljivo u ovom svetu,ostavlja jak utisak i poistovećivanje sa pesmom.

Uživajte u njenom prelepom izvođenju pesme "Pišem pesmu mami u pidžami" Marije Šimoković, posvećeno roditeljima i posebnim borcima mamama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.