BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE najavilo pozorišnu televiziju
Foto: Printscreen

pozorište

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE najavilo pozorišnu televiziju

Koronavirus će izgleda doneti i poneku pozitivnu novost našem kulturnom životu koja će potrajati

Objavljeno: 15:33h

Beogradsko dramsko pozorište priprema prvi pozorišni TV kanal na Balkanu, projekat koji razvija već šest meseci, a za sada će biti dostupan na YouTube kanalu tog teatra.

foto: Printscreen

Gledaoce očekuju specijalizovane teatarske emisije sa najeminentnijim kritičarima regiona, ekskluzivni intervjui sa najznačajnijim umetnicima Evrope, regiona i Srbije, snimci predstava koje su obeležile istoriju teatra SFRJ, povratak antologijskih emisija “Bardovi teatra” i “Mladi lavovi”, te živa uključenja sa proba predstava i još mnogo toga, saopštilo je BDP.

foto: Printscreen

Program će biti dostupan na YouTube kanalu BDP-a, a u toku su pregovori sa jednim od najvećih kablovskih operatera u vezi sa dobijanjem kanala.

Prva emisija snimljena je 9. marta - razgovor novinarke Tanje Nježić sa Radetom Šerbedžijom.

Projekat TV BDP najavljen je na društvenim mrežama tokom snimanja emisije, a ekskluzivni intervju sa Šerbedžijom biće uskoro emitovan na YooTube kanalu BDP-a.

BDP je, inače, kao i sva ostala pozorišta u Srbiji, regionu i Evropi, zatvoreno od sredine marta zbog epidemije koronavirusa, a publiku je obavestilo da će povraćaj novca za ulaznice kupljene za otkazane predstave biti omogućen odmah po ukidanju vanrednog stanja.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.