ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA BENDA "EKATARINA VELIKA"! Mrtva trka ko je JAČA FACA! (FOTO)
Bend Ekatarina Velika, Foto: Printscreem/RTS3

pogledajte

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA BENDA "EKATARINA VELIKA"! Mrtva trka ko je JAČA FACA! (FOTO)

Na slikama se nalaze Bojan Pečar i Milan Mladenović na jednoj, odnosno Margita Stefanović Magi i Srđan Žika Todorović na drugoj

Objavljeno:

Zadužbina Milana Mladenovića je na svojoj Fejsbuk stranici objavila nikad viđene fotografije članova benda Ekatarina Velika. Na slikama se nalaze Bojan Pečar i Milan Mladenović na jednoj, odnosno Margita Stefanović Magi i Srđan Žika Todorović na drugoj.

- Bojan i Milan / Magi i Žika iz arhive oštrog oka Vuka Vidora. Ove možda i nikada ranije viđene fotografije nastale su na snimanju albuma ,,Samo par godina za nas" 1989. godine.

Ekatarina Velika
foto: Printscreem/RTS3, Printscreen/Facebook

Hvala Vuku što je zavirio u svoju arhivu, a pozivamo i vas da učinite isto i da direktno učestvujete u stvaranju jedinstvene arhive Zadužbine, koju planiramo da učinimo dostupnom kao javno kulturno dobro.

Ukoliko ste voljni da unapredite fond Zadužbine, a posedujete fotografije, video snimke, novinske isečke, omote ploča, kaseta, ulaznice sa koncerata EKV-a, Katarine II, Limunovog drveta, Šarla akrobate, Angel's Breatha, autograme ili bilo koji drugi materijal, pišite nam na ??????@???????????????.??? - navodi se u objavi.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.