EXIT NAJAVLJUJE SPEKTAKL ZA 2022. GODINU: Očekuje se nastup Nika Kejva, ulaznice od danas u PRODAJI!
Exit, Foto: Aleksandra Čolić

FESTIVAL

EXIT NAJAVLJUJE SPEKTAKL ZA 2022. GODINU: Očekuje se nastup Nika Kejva, ulaznice od danas u PRODAJI!

"S velikim optimizmom gledamo na 2022. godinu, kada će Novi Sad biti evropska prestonica kulture

Objavljeno:

Nik Kejv (Nick Cave) i njegovi "Bed Sids" (The Bad Seeds) su prvi potvrdjeni učesnici 21. izdanja festivala EXIT (Egzit) koji će biti održan naredne godine, a prodaja jednodnevnih ulaznica za njihov nastup počinje danas, saopštili su organizatori.

U saopštenju se navodi da je "ovogodišnjim istorijskim izdanjem, kojim je započeo povratak velikih festivala na svetsku scenu, EXIT pokazao da je snaga jedinstva i volje jača i od najvećih prepreka koje su pretile da nas razdvoje i ove godine".

"S velikim optimizmom gledamo na 2022. godinu, kada će Novi Sad biti evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje, nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika ikada", rekao je osnivač i direktor EXIT-a Dušan Kovačević.

U saopštenju se dodaje da je registracija za četvorodnevne ulaznice za EXIT 2022. "po poklon cenama" od 5.990 dinara otvorena do 18. avgusta, dok od 3. septembra kreće redovna prodaja jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica na zvaničnom sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigstixa.

Bonus video:

01:58

POČINJE EXIT! Vatromet, brojni strani gosti i odlična atmosfera na novosadskom festivalu, Exitovci slave 20. rođendan

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.