BRUKA I SRAMOTA, TO RADI DA BI PLATIO MUZIČARE 100e, A OSTATAK UZEO ZA SEBE: Milić se obrušio na Gorana Bregovića
Milić Vukašinović, Foto: Zorana Jevtić

oglasio se na tviteru

BRUKA I SRAMOTA, TO RADI DA BI PLATIO MUZIČARE 100e, A OSTATAK UZEO ZA SEBE: Milić se obrušio na Gorana Bregovića

Milić Vukašinović je na Tviteru izvređao Gorana Bregovića zbog načina na koji je najavljen njegov nastup na predstojećem Beer Festu

Objavljeno:

Naime, Vukašinović, koji je inače nekadašnji bubnjar Bijelog dugmeta, napisao je da je Goran Bregović bruka i sramota za ovaj bend.

"Vidim najavu da 18. avgusta Beer Fest otvara grupa Bijelo dugme. Bregović svoj Orkestar za svadbe i sahrane najavljuje kao grupu Bijelo dugme. Kakva bruka i sramota. To radi da bi muzičare platio po 100 evra i sebi uzeo ostatak. Gramzivost je bolesna", napisao je Milić i dodao:

"Na zatvaranju Guče se bar nije najavio kao grupa Bijelo dugme, već Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane, ali će njegov goč svirač da peva dugmetove hitove jer ne može Kalašnjikov da izvodi 50 puta".

Na konstataciju jednog korisnika Tvitera da je Bregović jedini koji diže na oge publiku na svim kontinentima, Milić je odgovorio da niko ne dovodi u pitanje njegov talenat, već da se radi o nečemu drugom.

"Niko to ne spori niti njegovo umijeće osporava, drugo nešto je tema ove rasprave, njegovi moralni kvaliteti, znaš Vidoje", zaključio je Milić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.