BEOGRADSKI PROGRESSIVE METAL BEND SINK IMA HIT: ''Tri ne'' je ovogodišnja srpska metal himna
Foto: Promo

sveže

BEOGRADSKI PROGRESSIVE METAL BEND SINK IMA HIT: ''Tri ne'' je ovogodišnja srpska metal himna

Sa razgovetnim i smislenim tekstom, dobro otpevanim i još bolje odsviranim instrumentalnim delom, grupa Sink ima razloga da se nada lepim stvarima u predstojećoj karijeri. "Tri ne" je hit.

Objavljeno: 15:55h

Beogradska grupa Sink objavila je prvi singl pod naslovom „Tri ne“ sa svog predstojećeg albuma. Najavljeni treći album grupe Sink „Koren“ očekuje se početkom sledeće godine, a iz grupe poručuju da će ovo biti prvi album parcijalno objavljivan kroz pojedinačne singlove.

„Ovo je najkraća pesma na albumu i zato je nekako bilo logično da na ovaj način upoznamo publiku sa onim što će moći da očekuje na novom izdanju. Sam video je montiran od snimaka zableženih na koncertu u Elektropioniru, kao mali podsetnik na sve ono što nam u ovom periodu nedostaje. Jako smo zadovoljni novim materijalom, gostovanjima, produkcijom, a nadamo se da će i publika uživati.“

Spot za pesmu "Tri ne" možete pogledati ovde.

Sink su, da podsetimo Filip Trnavac (vokal) Nebojša Radovanović (gitara) Dragan Miočinović (gitara) Dejan Bogdanović (bas/vokal) i Stefan Stančić (bubnjevi).

Sink je do sada objavio dva albuma, „Sve što nisam ja“ i „Pred stubom srama…“, a posle tri godine i promene na mestu vokala Sink je pred trećim izdanjem.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.