Sana Garić video singlom "Prirodno" najavljuje novi EP
Foto: Anja Plovanić

sveže

Sana Garić video singlom "Prirodno" najavljuje novi EP

Sana Garić će sa svojim bendom nastupiti u petak 9. oktobra na brodu 20/44.

Objavljeno: 15:05h

Sana Garić objavila je video singl za pesmu “Prirodno" koji predstavlja drugi singl u okviru njihovog EP-ja “Deo sebe“ (Mascom/ 2020).

Spot je sačinjen od snimaka napravljenih na različitim lokacijama. Ovog puta animaciju i video montažu takođe potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić iz Los Anđelesa. Zajedno sa materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku celinu.

„Prirodno” prati estetiku Saninih ranijih spotova za pesme „Nešto u nama”, i „Deo sebe”, minimalističkim slikama prirode uklopljnih duplom ekspozicijom sa snimcima benda dočarava zvukove mora i dalekih predela koji nam svima nedostaju.

"U toku snimanja i montiranja spota za pesmu Prirodno u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema."

Sanin vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.

Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Sana Garić će sa svojim bendom nastupiti u petak 9. oktobra na brodu 20/44.

Spot za pesmu Prirodno možete pogledati ovde.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.