ARSENAL FEST ODRŽAĆE SE ONLAJN od 9. do 16. septembra
Foto: Nemanja Đorđević

FESTIVAL

ARSENAL FEST ODRŽAĆE SE ONLAJN od 9. do 16. septembra

Pošto je Institut za javno zdravlje Kragujevca juče saopštio da i dalje nema uslova za ukidanje vanredne situacije u gradu, bili smo prisiljeni da se odlučimo za praktično jedini mogući način održavanja desetog Arsenala - emitovanje onlajn nastupa bez prisustva publike, saopštili su organizatori.

Objavljeno: 10:58h

Jubilarni 10. Arsenal Fest biće održan onlajn i bez prisustva publike od 9. do 16. septembra, usled i dalje složene situacije sa epidemijom korona virusa u Kragujevcu, saopštili su organizatori na internet stranici festivala.

Kako je najavljeno, na onlajn Arsenal Festu nastupiće Amira Medunjanin, Čovek bez sluha, KBO!, Nikola Vranjković, Lea Dobričić, Kruševac geto, Kendi, Larska i Kanda Kodža i Nebojša.

Publika će moći, posredstvom društvenih mreža i Jutjuba, da prati svirke sa pozornice Garden, odnosno kragujevačke Zastavine bašte, svake večeri od 21.00 sat.

Arsenal fest nije mogao, zbog epidemiološke situacije, da bude održan kako je planirano u junu, a predviđeni program je prebačen u jun 2021. godine.

Potom su organizatori "Arsenala" planirali da jubilarni festival ovog leta ipak bude održan u svedenom i prilagođenom obliku, u skladu sa odredbama i preporukama Kriznog štaba.

Ove sedmice su bili su planirani nastupi izvođača uz ograničeni broj do 500 posetilaca, rastojanje od 1,5 metra, nošenje maski i druge mere.

"Pošto je Institut za javno zdravlje Kragujevca juče saopštio da i dalje nema uslova za ukidanje vanredne situacije u gradu, bili smo prisiljeni da se odlučimo za praktično jedini mogući način održavanja desetog Arsenala - emitovanje onlajn nastupa bez prisustva publike", navode organizatori.

Vraćanje ulaznica za nastupe Amire Medunjanin, Nikole Vranjkovića i Lee Dobričić počinje od danas, u zavisnosti od mesta kupovine.

Bonus video:

espreso.co.rs/agencije


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.