BECK JE DANAS OBJAVIO VIDEO KOLEKCIJU HYPERSPACE: A.I. EXPLORATION sa jedinstvenim video materijalom NASA putovanja
Foto: Promo

sveže

BECK JE DANAS OBJAVIO VIDEO KOLEKCIJU HYPERSPACE: A.I. EXPLORATION sa jedinstvenim video materijalom NASA putovanja

“Mislim da je svaka pesma pomalo drugačiji način kako različiti ljudi putuju u hiperkosmos - mi bežimo od stvarnosti kojom smo svi zaokupljeni.”
– BECK

Objavljeno: 23:51h

Hyperspace: A.I. Exploration je nova kolekcija video spotova vezana za aktuelni Beckov album Hyperspace iz 2019. To je i međuzvezdano putovanje kroz seriju hibridnih podataka i muzičkih video spotova zasnovanih na stvarnim podacima koje je sakupila NASA a transfotmisala veštačka inteligencija - sve to skupa je Beckov Hipersvemir.

Istr+ite svaku pesmu sa albuma uparenu sa po jednom ikoničnom NASA misijom, iznova oživljenom i hiper-stvarnom uz pomoć revolucionarnih AI tehnika iza kojih stoji Osk i preoblikovanih pomoću podataka koji stvaraju vizualne pozadine koje ranije nisu bile viđene.

foto: Promo

Postojećim pesmama sa albuma Hyperspace, Beck je u okviru ovog projekta dodao i bonus obradu pesme Krisa Bela (Chris Bell) "I Am The Cosmos"

Zbirku od 13 pesama i video spotova Hyperspace: A.I. Esploration možete videti i čuti na Youtube plejlisti, ali radi boljeg i celokupnijeg doživljaja ovog jedinstvenog koncepta, preporučujemo da posetite sajt albuma.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.