Ida Prester ima novu pesmu i spot iz karantina - Dodir
Foto: ida_prester/ Printscreen/ Instagram

sveže

Ida Prester ima novu pesmu i spot iz karantina - Dodir

Prošlog vikenda, za vreme najdužeg policijskog časa u Srbiji, koji je trajao 84 sata, Ida Prester je iskorisitla vreme u kući da uradi novu pesmu i spot – ''Dodir''

Objavljeno: 14:37h

To je priča o tajnim ljubavnicima, koji su u karantinu, razdvojeni, svako je u svom stanu, i dok je napolju apokalipsa, komuniciraju samo putem poruka i četova. Pesma je nastala za vreme uskršnjeg policijskog časa u Srbiji, kao i spot.

"Sve sam napravila u svojoj sobi, osnovnu matricu, vokale sam usnimila ravno u kompjuter bez mikrofona, a na kraju napravila i spot u kućnoj radinosti. Za sve mi je trebalo par noći samoće'', kaže ida.

Spot ya pesmu Dodir mo\ete pogledati ovde

Aranžman je radio mladi dvojac iz Zagreba Pocket Palma, a spot je snimljen kao video poziv na telefonu, te na to Ida dodaje:

"Htela sam prikazati tu današnju online komunikaciju u raznim varijantama. Ljubavnici 'žive' preko poziva i poruka: uživaju u romantičnim večerama, plešu, slave rođendane, čitaju isečke iz omiljenih knjiga... ali ništa ne može zameniti fizički dodir koji nam toliko nedostaje'', navodi ona.

Ovo je treći singl sa Idinog solo albuma, čije izdanje očekujemo na jesen.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.