Tindersticks imaju novi EP "See My Girls"
Foto: Promo

sveže

Tindersticks imaju novi EP "See My Girls"

Objavljeno: 15:15h

Tindersticks su objavili novi EP "See My Girls", nakon novembarskog albuma "No Treasure But Hope", gde je i pesma "See My Girls", koja se sada na EP-ju nalazi kao "See My Girls (edit)" i u "Le Chien" verziji, uz instrumental "A Street Walker’s Carol" i "Blood And Bone".

Videoklip za pesmu See My Girls možete videti ovde

"Film za ’See My Girls’ je saradnja sa Stjuartovom (Stuart Staples, pevač benda) ćerkom Sidoni Ozborn (Sidonie Osborne) Stejpls napravljen od njenih kontinuiranih ilustracija koje prate priču pesme. Sidoni je takođe napravila omot za EP i koautorka je ‘Blood And Bone’ na kojoj je bila glavni vokal", saopštili su Tindersticks.

Videoklip za pesmu Blood and Bone možete videti ovde

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu (Stuart A. Staples), Dejvidu Bolteru (David Boulter) i Nilu Frejzeru (Neil Fraser) pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina (Dan McKinna) i Erl (Earl) Harvin Džunior (Jr). Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Videoklip za pesmu A Streetwalker's Carol možete videti ovde

Beogradski koncert Tindersticksa održaće se 8. maja, a cene ulaznica su 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets.

Videoklip za pesmu See My Girls (le chien version) možete videti ovde

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.