Fantazija Beogradske filharmonije u novom terminu
Snimak iz vazduha, Foto: Promo

najava

Fantazija Beogradske filharmonije u novom terminu

Animirani filharmonijski spektakl umesto 23. odigraće se u nedelju 30. juna

Objavljeno:

Beogradska filharmonija zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, izvodi Diznijevu Fantaziju uživo u novom terminu, u nedelju 30. juna od 20.30. Iako je sve bilo spremno za koncert ne otvorenom koji je bio zakazan za 23. jun, a potom odložen zbog vremenske nepogode, Filharmonija je uspela da komplikovanu produkciju pomeri za narednu nedelju.

Treći koncert na otvorenom Beogradske filharmonije je događaj kome se raduju sve generacije. Ali za najmlađe je pripremljeno malo takmičenje – pozivaju se klinci da se maskiraju u omiljene Diznijeve junake i da koristeći hešteg #bgf_fantazija postave slike na Instagram. Najkreativnijih 100 mališana biće nagrađeno filharmonijskim izdanjima za decu.

Beogradska filharmonija se zahvaljuje za sve poruke podrške koje je dobila povodom odlaganja koncerta i poziva brojnu publiku na muzički piknik, ovaj put pod vedrim nebom. Ulazi na koncertnu lokaciju su iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle, kapije se otvaraju tri sata ranije, od 17.30, a 105 muzičara će ispod velikog ekrana svirati čuvene numere klasične muzike koje prate najlepši animirani spektakl svih vremena.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #6: Glib (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.