IRIE FM: Srećan susret benda, gostiju i publike u klupskom okruženju
Irie FM, Foto: Espreso.co.rs

sinoć u gradu

IRIE FM: Srećan susret benda, gostiju i publike u klupskom okruženju

„Rezidentura – serija koncerata“ kao koncept koji ima budućnost

Objavljeno:

Sinoć je održan prvi od tri zakazana koncerta u nizu grupe irieFM u Jazz kantini „Lisabon“, Kombank dvorane. Sa idejom da jedan bend održi seriju koncerata na istom mestu, u komfornijem klubskom okruženju, sinoćni nastup grupe irieFM pokazao je da ovaj koncept ima izuzetnu budućnost.

Bend se predstavio besprekornom svirkom, odličnim odabirom pesama i gostima koji su nastupu dali posebnu draž. Oliver Nektarijević (Kanda Kodža i Nebojša) i mladi kantautor Ivan Jegdić izveli su svoje ali i numere grupe irieFM: „Putevi“, „Kliziš“, „Što ti telo pulsira“, „Ljubav što smo stvorili“ kao i pesme iz autentične rege faze rada grupe irieFM.

Irie FM
Irie FM foto: Espreso.co.rs

Superioran nastup irieFM opravdao je sve aspekte očekivanja vezanih za ovaj bend. Publika je prepoznavala svaku pesmu, svaku nijansu i svaku emociju koju je Vukašin Marković sa svojom grupom isijavao sa bine.

„Rezidentura – serija koncerata“ sa grupom irieFM i gostima: Bojanom Vunturiševič, Vasilom Hadžimanovim, Prti Bee Gee, Nemanjom Kojičem Kojotom i Nikolom Vranjkovićem nastavlja se 6. i 7. juna na istom mestu.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.