VUDSTOK 50 U PROBLEMIMA: Otkazan hedlajner, prodaja karata...
Predstavljanje festivala, Foto: Profimedia

nevolje

VUDSTOK 50 U PROBLEMIMA: Otkazan hedlajner, prodaja karata...

Odložena je pretprodaja karata

Objavljeno:

Nevolje za festival Vudstok 50, kojim se obeležava pedesetogodišnjica "originalnog" festivala na istom mestu, prvobitno su počeli sa gubljenjem hedlajnera. Naime, The Black Keys su odustali od sviranja na ovom događaju, objašnjavajući otkaz preklapanjem u rasporedu s drugim obavezama.

Sada je odložena i pretprodaja karata, koja je trebalo da krene u ponedeljak 22. aprila. Prema pisanju magazina Billboard, ti planovi su otkazani iz još nepoznatih razloga.

Ovu informaciju su potvrdili i buking agenti, a jedan od njih je rekao da "niko ne zna šta se dođavola događa, ali očigledno postoji neki problem". Neimenovani agent je nagađao da bi mogao da postoji problem sa investitorima ili komplikacija oko lokacije održavanja koncerta.

U međuvremenu, magazin Pitchfork je izvestio da organizatori još nisu dobili zvaničnu dozvolu za okupljanje na lokaciji festivala. Dok se dozvola ne izda, nije moguća ni prodaja karata.

Vudstok 50 bi trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta. Među (još uvek) potvrđenim izvođačima su Džej Zi, Majli Sajrus, Robert Plant, Santana, Dejvid Krozbi, i drugi.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Na brisanom prostoru između žanrova, ideologija, i uhodanih formi (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Consequenceofsound.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.