Mik Džeger ide na operaciju srca
Legendarni pevač, Foto: Profimedia

problemi

Mik Džeger ide na operaciju srca

Zadržao je svoj energični scenski nastup i u sedamdesetim godinama života

Objavljeno:

Lider Rolingstonsa Mik Džeger biće podvrgnut operaciji srca, nakon što je bend odložio svetsku turneju, javili su američki mediji.

Slavni britanski bend objavio je u subotu da odgađa turneju "No Filter" jer se 75-godišnji roker treba podvrgnuti medicinskom tretmanu. Muzički magazin Rolling Stone objavio je u ponedeljak da je uzrok odlaganja operacija srčanog zaliska kod Džegera, nakon ranijeg izveštaja da će se operacija obaviti u petak u Njujorku.

"Lekari su savetovali Mika Džegera da ovaj put ne može da ide na turneju jer mu je potreban medicinski tretman", navodi bend u saopštenju. "Izvinjavam se svim našim fanovima u Americi i Kanadi koji su kupili ulaznice. Istinski žalim što sam vas ovako izneverio. Skrhan sam činjenicom što moramo da odložimo turneju, ali ću raditi veoma naporno da se vratim na pozornicu što je moguće pre. Još jednom, veliko izvinjenje svima", objavio je Džeger u tvitu.

Džeger ima osmoro dece, petoro unučadi i praunuku, ali je zadržao svoj energični scenski nastup i u sedamdesetim godinama života, a najčuveniji nastup u poslednjim godinama bio je na britanskom festivalu Glastonberi 2013. godine. Bend, koji je osnovan 1962. godine, trebalo je da odradi 17 nastupa u SAD-u i Kanadi između aprila i juna.

BONUS VIDEO: MILOŠ TOMIĆ: O muzičkim traumama i najglupljim filmovima (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.