VEČERAS POČINJE KONTAKT 2019: Festival posvećen MUZIČKOM BIZNISU uz mnoštvo SJAJNIH KONCERATA
Mnogo dobre muzike: bend Trigger na Kontaktu, Foto: Promo

vredi pogledati

VEČERAS POČINJE KONTAKT 2019: Festival posvećen MUZIČKOM BIZNISU uz mnoštvo SJAJNIH KONCERATA

Kontakt 2019, koji se održava od četvrtka 21. marta do subote, 23. marta, održaće se ne 15 lokacija

Objavljeno: 12:18h

Izložbom MixTape, autorke Vesne Pavlović, večeras od 19 sati u Marsh Open Spaceu u Cetinjskoj 15, otvara se treći Kontakt, regionalna manifestacija posvećena muzičkom biznisu.

Kontakt 2019, koji se održava od četvrtka 21. marta do subote, 23. marta, održaće se ne 15 lokacija, a kroz 82 programa predstaviće se 130 učesnika (pojedinaca i organizacija) iz 14 zemalja.

Kontakt 2019 ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

Konferencija – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti

Ekspo – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu koji se održava u Subbeernom centru

Muzički program ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

KONTAK MUSIC večeras predstavlja Aleksandru Duende u Dvorištancetu, Do The Mathe u Zaokretu, bend Supersi u klubu Bluz i pivo, The Neighbors u Berlin Monroe, kao i koncerte već poznatih bendova M.O.R.T. u Subbeernom centru i The Trigger, S.U.S. i Moreuz u klubu Elektropionir.

Stray Dogg
Stray Doggfoto: Promo

Glavni deo muzičkog programa dešava se u Hali sportova “Ranko Žeravica”, gde 22. marta nastupaju Paribrejkers, čiji su gosti mladi i sve popularniji beogradski bend – Turisti.

Već sledećeg dana u Hali sportova nas čeka svirka tri velika domaća benda, koji nikada ranije nisu delili binu: Eyesburn, Goblini i Zoster.

Damir Urban & 4
Damir Urban & 4foto: Promo

Među headlinerima klubova u Cetinjsoj 15, Elektropionir i Subbeerni centar izdvajamo: Urban & 4, John Spencer & The Hit Makers, riječki FIT, IrieFM, Stray Dogg, Stereo Banana, Helem Nejse, Jufkamental…

BONUS VIDEO:

Reklama NovaS April FilmSerija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.