Ana Avramov stiže u Niš, Pančevo i Beograd
Ana Avramov, Foto: Promo

najava

Ana Avramov stiže u Niš, Pančevo i Beograd

U novembru 2018. objavila svoj EP album Open Heart, a album je dobio najviše ocene kritike regiona i bio uvršten u većinu regionalnih muzičkih listi i prikaza

Objavljeno: 13:19h

Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je novi lo-fi fan video za neobjavljenu pesmu The Same, koja najavljuje nove martovske koncerte. Ana stiže 15. marta u Niš (Feedback, gosti: Bohemija) , 22. marta je u Beogradu (KC Grad sa Plastic Sunday) dok je u Kulturnom centru Pančeva 29. marta (gost: Ivica).

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Ana Avramov je u novembru 2018. objavila svoj EP album Open Heart za izdavačku kuću Kontra, a album je dobio najviše ocene kritike regiona i bio uvršten u većinu regionalnih muzičkih listi i prikaza. Pre svog solo rada, Ana je bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a nastupala je po najznačajnijim festivalima regiona (MENT festival, Exit, Festival Uličnih Svirača, Devet, IndirektShowcase Festival, Bez Buke..) Ana Avramov i njen bend čine: Ana Avramov (vokal, gitara), Todor Živković (bas) gitara i Nebojša Durmanović (bubnjevi).

BONUS VIDEO: PAVLE POPOV: Možeš da me staviš u simfonijski orkestar, ili u avangardni ili džez bend, uvek ću se snaći (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.