FILHARMONIJSKI BEJBI BUM: 10 koncerata za bebe u aprilu
Bebe na koncertu, Foto: Promo

najava

FILHARMONIJSKI BEJBI BUM: 10 koncerata za bebe u aprilu

Dobre vesti za sve koji još nisu doveli svoje najmlađe na bebeće koncerte su da će cela prva nedelja aprila (od 1. do 5. aprila) biti posvećena isključivo njima

Objavljeno:

U Beogradskoj filharmoniji su održani februarski koncerti za bebe za koje je ponovo vladalo ogromno interesovanje. Specijalno za bebe od 0-24 meseca, orkestar je svirao Simfoniju uspavanki u pet koncertnih termina.

Bebe su se igrale na strunjači postavljenoj ispod orkestra i uživali u zvucima klasične muzike. Najmlađi posetilac februarskih koncerata je bila devojčica Stela, stara mesec i po dana.

foto: Promo

Koncerti za bebe izazivaju veliku pažnju, pa se za podelu besplatnih ulaznica formira dugačak red pred zgradom institucije. Dobre vesti za sve koji još nisu doveli svoje najmlađe na bebeće koncerte su da će cela prva nedelja aprila (od 1. do 5. aprila) biti posvećena isključivo njima.

Orkestar će prirediti čak deset koncerata, a podela ulaznica zakazana je za ponedeljak 18. mart, na blagajni Beogradske filharmonije od 10 časova (Studentski trg 11). I za aprilski ciklus, Filharmonija će organizovati koncertne termine za koje će se primati prijave i putem imejla, najviše namenjene roditeljima koji ne žive u Beogradu.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.