Kanda Kodža i Nebojša imaju novi album posle pet godina pauze
KKN, Foto: Promo

popularni rok bend

Kanda Kodža i Nebojša imaju novi album posle pet godina pauze

KKN će 15. februara konačno objaviti novi album pod nazivom “Uskoro”.

Objavljeno:

I pre pojavljivanja na tržištu, izdanje je osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”, a pesma “Tako volim da živim” izabrana je za “Mascom hit godine”.

Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu kao i tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni centar u Beogradu.

Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicioniralo album kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda.

Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu (na tajnoj lokaciji) na kome će bend proslaviti objavljivanje albuma “Uskoro” na vinilu.

Fanovi već mogu da kupe vinil + ulaznicu i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz omiljenu grupu. Sve dodatne informacije potražite na Mascom.rs.

Mesec dana nas deli od objavljivanja albuma “Uskoro”, nešto više od koncerta na tajnoj lokaciji, a članovi grupe Kanda kodža i Nebojša poručuju: – Dođite da se družimo. Sviramo za vas!

BONUS VIDEO: TAJNE NARODNOG MUZEJA: Upoznajte galeriju jugoslovenske umetnosti! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Headliner.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.