DVOJE BIVŠIH ČLANOVA EKATARINE VELIKE NA SCENI: Krug EKV u Božidarcu
Posveta legendarnom bendu, Foto: Promo

NAJAVA

DVOJE BIVŠIH ČLANOVA EKATARINE VELIKE NA SCENI: Krug EKV u Božidarcu

Veliki prednovogodišnji koncert bivših članova EKV-a i njihovih prijatelja, koji se jedanput godišnje okupe kako bi "za svoju dušu" i fanove grupe odali počast jednom od najvećih bendova sa ovih prostora, biće održan u petak 28. decembra od 20h

Objavljeno:

Članovi KRUGA su:

  • Marko Milivojević, bubnjar sa najdužim stažom u EKV-u, koji je u EKV došao 1991. i svirao na albumima "Dum Dum" i "Neko nas posmatra", kao i na live album "Kao u snu"
  • Dragiša Uskoković Ćima, koji je svirao na albumima "Neko nas posmatra" i "Kao u snu" te na velikom broju živih nastupa u to vreme
  • Dejan Tomović Tomke, na klavijaturama, bivši član beogradskih Vampira
  • Aleksandar Sarajlić - vokal
  • Predrag Stevović - gitara

Krug je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda.

Ekatarina Velika - EKV ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu. U centru za kulturu ,,Božidarac" biće održan koncert u znak sećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili.

"Motiv nam je da damo doprinos u očuvanju sećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pružimo mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli EKV da čuju uživo, da deo tog duha osete na koncertu u našem izvođenju muzike koju svi volimo", stoji u najavi događaja.

Ulaznice po ceni od 500 din. možete nabaviti @ FELIX Shop, TC Sremska & Božidarac Caféu. Na ulazu na koncert cena karte će biti 700 dinara.

BONUS VIDEO: Nikola Vranjković - Marburg (hommo epilepticus) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.