NOVOGODIŠNJA ROK OPERA, JER SU BEOGRAĐANI TO TRAŽILI: Još jedan TERMIN za MUZIČKE SLADOKUSCE
Događaj koji ne treba propustiti, Foto: Dunja Dopsaj

rokenrol spektakl

NOVOGODIŠNJA ROK OPERA, JER SU BEOGRAĐANI TO TRAŽILI: Još jedan TERMIN za MUZIČKE SLADOKUSCE

Svaki deo ove muzičke fantazije, koju je činilo preko 120 izvođača na sceni, besprekorno je zvučao

Objavljeno:

- Na ovakve koncerte bi trebalo dovoditi decu iz osnovne škole - bio je jedan od komentara, posle neviđenog spektakla koji su u utorak uveče Beograđanima priredili članovi novosadskog Big Benda i hora i opera Srpskog narodnog pozorište.

Ukratko, ovo veče je pokazalo da je publika željna ovakvih sadržaja. Nekoliko dana pred koncert, Centar Sava je bio rasprodat i bukvalno se tražila karta više.

Nadanja čoveka koji je osmislio ovu muzičku priču, dirigenta i aranžera, Fedora Vrtačnika su se obistinila. Potpuna euforija u publici, svi na nogama, ovacije i zajedno sa izvođačima svi pevaju najveće svetske rok hitove.

Sjajni solisti kao što su Zoran Šandorov, Danka Adamov, Nevena Božović, Renata Starović Petošević, Dragana Keler, Jelena Gavrilović, Nikola Mijić i Matija Zanata, poneseni žarom publike, kao nikada do sada izvodili su hitove Tine Tarner, Robija Vilijamsa, Olivera Mandića, grupa Pink Flojd, Dors, Van Helen, Kvin…

Svaki deo ove muzičke fantazije, koju je činilo preko 120 izvođača na sceni, besprekorno je zvučao. Na veče koncerta i sutradan, društvene mreže preplavile su fotografije i snimci oduševljene publike. I izvođači I oni koji si imali sreće i na vreme kupili kartu, imali su zajednički zaključak, da se ovakav muzički doživljaj mora ponoviti. Upravo to, kao i nezapamćeno interesovanje publike za ovu potpuno različitu muzičku koncepciju, razlog je održavanja još jednog koncerta u Beogradu.

Novogodišnja Rok opera, na istoj sceni, očekuje Beograđane 26. decembra od 20.30 sati.

Fedor Vrtačnik je već počeo sa pripremama za novi koncert, koji će obilovati novogodišnjim muzičkim iznenađenjima. Obećava da će publika u Beogradu, ovoga puta čuti nešto što ovakav sastav muzičara još nije izveo.

Jedan od solista, Italijan Matia Zanata, koji je oduševio sve u Centru Sava, kaže da, iako je nastupao širom sveta, nikada nije osetio atmosferu kao na beogradskom koncertu i zato se raduje novom koncertu, koji će biti sjajna prilika da počnemo sa proslavom novogodišnjih praznika.

Savet za sve koji bi ponovo da prisustvuju ovom spektakularnom muzičkom događaju, kao i onima koji žele sebi da priušte nešto što je retko ne samo za Beograd, već i za Evropu, je da što pre kupe ulaznice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.