NOVI SINGL BENDA BUČ KESIDI: Nema ljubavi u klubu
Buč Kesidi, Foto: Promo

pančevci u akciji

NOVI SINGL BENDA BUČ KESIDI: Nema ljubavi u klubu

Prvi singl benda koji najavljuje njihov drugi album

Objavljeno:

Levoruki rokenrol boj duo iz Pančeva, Buč Kesidi, spremni su da vas osvoje novim singlom intrigantnog naslova 'Nema ljubavi u klubu'. Zvanični remiks za pesmu radio je dobitnik MTV nagrade Gramophonedzie i njega možete poslušati samo na streaming ili download servisima. Nema ljubavi u klubu je prvi singl benda Buč Kesidi koji najavljuje njihov drugi album na kome trenutno vredno rade. Kao i prethodni debi album i ovaj singl je snimljen u studiju Krokodil u Pančevu.

"Nema ljubavi u klubu je prvi singl koji najavljuje novi album, koji izlazi sledeće godine. Sada kada smo nas dvojica, napravili smo nov, moderniji zvuk, sa elektronikom i forama, biće vrlo fensi. Ovaj singl je tek početak", navodi Luka Racić, pevač i gitarista benda. Ujedno ovo je prvi singl koji objavljuju za izdavačku kuću Kontra, koja od sada preuzima i njihovu kompletnu diskografiju.

Spot za pesmu u celosti možete pogledati na YouTube, Facebook ili Instagram profilu benda dok singl možete preslušati ili preuzeti na svim streaming ili download platformama putem sledećeg linka.

BONUS VIDEO: MAJKL DAGLAS O KARLU MALDENU: Obraćanje gostima Kinoteke putem video linka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.