SINIŠA MALI LUMPOVAO NA KONCERTU DEAD KENNEDYS U BEOGRADU: To ne treba da vas čudi, jer je MALI PANK FACA još od puberteta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet, Printscreen Facebook / Dead Kennedys

UŽIVA čovek

SINIŠA MALI LUMPOVAO NA KONCERTU DEAD KENNEDYS U BEOGRADU: To ne treba da vas čudi, jer je MALI PANK FACA još od puberteta! (FOTO) (VIDEO)

Prisutni su videli upravo bivšeg gradonačelnika kako uživa u onom što najviše voli, dobrom starom panku

Objavljeno:

Ime alternativnog HC-punk benda Nismo mi Indijanci (ili skraćeno N.M.I.) vam možda ne znači mnogo, ali kad bi vam rekli da je u pitanju srednjoškolski bend Siniše Malog, bivšeg gradonačelnika Beograda, sigurno bi vam privukli pažnju.

Upravo zbog te pank crte ne treba da vas začudi što je bivši gradonačelnik Beograda sinoć bio na koncertu jednog od najjačih hardkor pank bendova, Dead Kennedys.

Ako možda kojim slučajem niste čuli kako ovi pankeri "razbijaju", evo prilike.

Kao predgrupe "Kenedisima" nastupili su beogradski bendovi Trnje i Pogonbgd, a prisutni su videli upravo Sinišu Malog kako uživa u onom što najviše voli, dobrom starom panku.

Mali uvek s ponosom iznosi detalje o svojim pankerskim danima, a tvrdi da mu je muzika pomogla da "možda bude bolji od drugih".

Njegova pank prošlost otkrivena je zahvaljujući društvenim mrežama, i to kad je počela da se širi fotka iz jednog fanzina na kojoj je predstavljen demo-bend Nismo mi indijanci (N.M.I.).

Iako je Mali i sam pričao kako je u srednjoj školi svirao gitaru, tek sad je isplivao kakvu je vrstu muzike "prašio".

Siniša Mali kao tinejdžer
Siniša Mali kao tinejdžer foto: Printscreen / Twitter / Kandidatkinja

On je već pričao za medije o svojoj "burnoj prošlosti", pa se tako prisetio kako je sedeo u klupi s drugom koji je slušao pank kada ga je i "zarazio". Objašnjavao je kako u to vreme nije postaojala velika razlika između rokenrola i panka, ali bi uvek napomenuo kako ne može da uživa uz narodnjake.

On je više puta napominjao kako mu je slušanje takve vrste muzike pričinjavalo posebno zadovoljstvo jer se uz nju osećao kao pravi buntovnik.

Golobradog momka skroz desno ne treba posebno predstavljati jer se po očima prepoznaje da je to bivši gradonačelnik Beograda.

Pank grupa, Siniša  Mali i drugari
Pank grupa, Siniša Mali i drugari foto: Printscreen

Kako su izgledali njihovi nastupi može da se vidi i čuje na snimku koncerta iz Dadova 1990. godine, koji već ima kultni status.

Ako vam se sviđa, još neke pesme benda Nismo mi Indijanci mogu da se nađu po Youtubeu. Konkretno, na kompilaciji BG Hronika 3, bend je učestvovao s tri pesme - "Ciga", "Bazni Krastavci" i "Boško, Potkuj Ga!".

Za one koji ne znaju, a nadamo se da ih nema puno, kultna punk grupa oformljena je davne 1978. godine u San Francisku, kada se pevač Dželo Biafra javio na oglas u muzičkom časopisu. Sve do 1986. Dead Kennedys su vladali punk scenom, izazivajući kontroverzne reakcije javnosti zbog provokativnih tekstova i još provokativnijih nastupa. U tom periodu objavili su četiri albuma i jedan EP, da bi se 2001. ponovo okupili bez Biafre, nastupajući sa različitim pevačima.

Ipak, oni imaju jasan stav!

NE PROPUSTITE

ODMORITE UM I TELO: Šta vam je neophodno da biste se opustili u dvorištu?

I kritičari i oni koji podržavaju Malog ne mogu da mu ospore muzički ukus, koji je "prva liga". Mada, o ukusima ne treba raspravljati, zar ne?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.