LOVEFEST USKORO RASPRODAT: Još samo 3 dana promo cena ulaznica
Foto: Promo

POŽURITE!

LOVEFEST USKORO RASPRODAT: Još samo 3 dana promo cena ulaznica

Ovog leta, posetioce koji dolaze sa svih strana sveta očekuju četiri dana i noći neprekidne zabave i to na čak pet muzičkih bina

Objavljeno:

Lovefest, 3. jul 2018. – Tačno mesec dana pre velikog spektakla, koji od 2. do 5. avgusta po dvanaesti put čeka Vrnjačku Banju, ulaznice za Lovefest prodaju se vrtoglavom brzinom, a prema najavama organizatora festival ljubavi je skoro rasprodat.

Lovefest
Lovefest foto: Promo

Trenutna cena četvorodnevnog paketa je 35 evra, a od 6. jula ovaj paket karata biće skuplji. Za sve posetioce koji kupe tri karte, četvrta ulaznica je i dalje besplatna. U prodaji su i VIP ulaznice, kao i posebna Stage Experience karta samo za 50 najbržih koji će imati ekskluzivnu priliku da se na festivalu provode tik uz najveće svetske muzičke zvezde.

Lovefest
Lovefest foto: Promo

U Lovefest hotel stižu mladi iz Francuske, Nemačke i Australije

Usled nezapamćenog interesovanja za smeštajem u Vrnjačkoj Banji, festival ljubavi je svojim posetiocima ponudio poseban Lovefest Hotel, koji je smešten u neposrednoj blizini H2O Stage-a i na samo nekoliko stotina metara od samog festivala. U okviru hotela dostupne su sobe za dvoje, troje ili četvoro, a ovog leta u najvibrantniji hotel na festivalu stižu mladi iz cele Evrope. Za one koji žele da im boravak na festivalu bude prava avantura, I ovog leta na raspolaganju je kamp, a više detalja o smeštaju dostupno je na sajtu festivala.

Lovefest
Lovefest foto: Promo

Ovog leta, posetioce koji dolaze sa svih strana sveta očekuju četiri dana i noći neprekidne zabave i to na čak pet muzičkih bina. Na Lovefest vraćaju se neka od najtraženijih svetskih imena među kojima su Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Loco Dice, kao i Dubfire. Na novi Blow Stage stižu i legende detroit tehna Kenny Larkin i Robert Hood. Na festivalu će premijerno nastupiti trenutno najpopularniji svetski di-džejevi Seth Troxler, Jamie Jones, Mind Against, Nicole Moudaber kao i miljenik srpskih klabera Stephan Bodzin.

Kompletnu listu izvođača, kao i sve informacije o festivalu možete pogledati na www.lovefest.rs.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.