Krle je za života pljuvao po Vladi Divljanu non-stop, ni u smrti ga nije žalio, a sinoć je, na Vladin rođendan, pao nikad niže
Foto: Fonet

bruka i sramota

Krle je za života pljuvao po Vladi Divljanu non-stop, ni u smrti ga nije žalio, a sinoć je, na Vladin rođendan, pao nikad niže

Kad je Vlada preminuo, na njegovoj komemoraciji je, kako su prisutni posle govorili, Krle sve vreme pričao o sebi

Objavljeno: 16:37h

Vlada Divljan bi 10. maja 2018. napunio 60 godina. Tim povodom, njemu u čast, Vladini prijatelji, saradnici i poštovaoci iz Beograda, Zagreba i drugih gradova širom bivše Jugoslavije, organizovali su sinoć koncert pod nazivom "Hajde sanjaj me, sanjaj".

Na koncertu su zasvirali Momčilo Bajagić, Kornelije Kovač, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane, Nebojša Antonijević-Anton, Saša Lošić, Darko Rundek, Goran Vasović, Bojan Vunturišević, Dejan Vučetić-Vuča, Boris Mladenović, Zoran Predin i izveli neke od Vladinih najlepših pesama iz vremena Idola i samostalne karijere. Ma nema ko se sve nije pojavio...

Svi koji su sa Vladom proveli makar trenutak pojavili su se na koncertu, svi, osim jednog čoveka.

Marketinškog stručnjaka Nebojše Krstića. Šta je tu čudno, pitate se? Pa ništa, osim činjenice da je isti taj Krstić bivši pevač Idola i Divljanov dugogodišnji "prijatelj".

Prijatelj koji je za Vladinog života loše pisao o muzici koju je stvarao. Da nema talenta, duha i da degradira sebe i publiku. Da je on (Krle) autor nekih od najlepših pesama Idola. A kad je Vlada preminuo, na njegovoj komemoraciji je, kako su prisutni posle govorili, sve vreme pričao o sebi.

Ko o čemu - Krle o svom poštenju
Ko o čemu - Krle o svom poštenju foto: Jelena Vučetić

Priča on i na Tviteru non stop. U sve se razume. U vlast i opoziciju ponajviše, zavisi ko je na kakvoj poziciji, pa kud svi Turci tu i mali Krlo.

Kad u Srbiji neko, da izvinete, prdne, Krstić brže od putanje tog gasa, baci jedno dva-tri tvita o tome i opširno, sa puno detalja opiše šta se dogodilo.

Šteta samo što mu je sinoć promakao prijateljev rođendan. Šteta. I svaka čast svima koji su ispoštovali jednog od naših najvećih muzičara koji je prerano otišao.

Vladini prijatelji i poštovaoci
Vladini prijatelji i poštovaoci foto: Nemanja Đorđević

Bonus video

Zabranjeno pušenje o Titu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.