QUEEN REAL TRIBUTE SPEKTAKL: Uz simfonijski orkestar i hor
Foto: Promo, Nikola Mražibrada

To se čekalo

QUEEN REAL TRIBUTE SPEKTAKL: Uz simfonijski orkestar i hor

Legendarna grupa QUEEN ove godine slavi 40 godina od izlaska albuma „News of the World“ na kome se nalaze dva velika hita – We are the Champions i We will rock you
Objavljeno: 16:24h
  • 30

Tim povodom QUEEN Real Tribute iz Begrada nam priređuje jedinstveni koncert u Beogradu i nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra i hora, uz sjajne goste i to 2. aprila u 20:30h.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo, Nikola Mražibrada

Nakon više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu (preko 70 samo u Brazilu), učestvovanja na zvaničnim internacionalnim QUEEN konvencijama, QUEEN Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.

Zašto je QUEEN Real Tribute osvojio svet i koliko ima ljubavi prema muzici grupe QUEEN, doživite i lično se uverite na ovom spektakularnom koncertu.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Barcelona, Who Wants To Live Forever, We Will Rock You...su samo neki od legendarnih hitova koje ćete imati prilike da čujete u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa Simfonijskim orkestrom i horom.

Cene ulaznica su – Parter 1.400,00 / Balkon 1.200,00 / VIP lože 1.600,00

Prodaja ulaznica: Blagajna Doma sindikata, Win Win prodavnice i www.ddtickets.rs

QUEEN Real Tribute možete čuti i videti na sledećem linku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media