VODITELJ KULTNE EMISIJE O AUTOMOBILIMA NAPISAO KNJIGU: Nije KLARKSON, nego onaj DRUGI, a posvećena je IDIOTIMA!
Nismo alkoholičari, nismo zavisni od alkohola, Foto: Printscreen

top gir knjiga

VODITELJ KULTNE EMISIJE O AUTOMOBILIMA NAPISAO KNJIGU: Nije KLARKSON, nego onaj DRUGI, a posvećena je IDIOTIMA!

Voditelj koji iskreno priznaje da je kuvarski početnik, u seriji uči pripremati omiljena jela, s manjim i većim uspehom. Uz to pije, poprilično

Objavljeno: 15:05h

Džejms Mej (57), bivši voditelj Top Gira, a sada Grand Tioura, ne samo da se bacio u ugostiteljske vode kada je postao suvlasnik paba u Sejlsburiju na jugu Engleske, nego je odlučio duboko zagaziti u gastronomiju.

foto: Printscreen

Od petka, 13. novembra na Amazon Prime stiže njegova emisija "Oh Cook!", a knjiga sa 60 recepata istog imena i s podnaslovom "koje svaki idiot može napraviti" upravo je otišla u prodaju.

Voditelj koji iskreno priznaje da je kuvarski početnik, u seriji uči pripremati omiljena jela, s manjim i većim uspehom. Uz to pije, poprilično. Svestan da će to ispijanje, kako on to opisuje, značajnih količina alkoholnih pića, naljutiti "pravedne trezvenjake", no Mej kaže da uvek pije alkohol kada kuva i zna da to rade mnogi.

foto: Printscreen

- Možemo se pretvarati da se to ne radi ili da je to problem. No, sasvim je suprotno, to je tačno ono što trebate raditi - rekao je voditelj i dodao da je svestan reputacije koja prati njega i njegove kolege Ričarda Hamonda i Džeremija Klarksona.

- Nismo alkoholičari, nismo zavisni od alkohola - dodao je Mej.

foto: Printscreen

S obzirom na to da Jutjub kanal DriveTribe koji deli s Hamondom i Klarkson ima milon i po pretplatnika, publike zainteresirane za Mejeve kulinarske avanture s čašom u ruci zasigurno neće nedostajati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.