BOUVI JOJ JE POKAZAO SVOJ ORGAN, SILOVAO JU JE OBOŽAVALAC, NAPAO SERIJSKI UBICA: Njena AUTOBIOGRAFIJA je PRAVI HIT
Ponekad nam je bilo genijalno, a ponekad užasno. Ali, to je priča o rokenrolu, zar ne?, Foto: Printscreen

ispovest debi hari

BOUVI JOJ JE POKAZAO SVOJ ORGAN, SILOVAO JU JE OBOŽAVALAC, NAPAO SERIJSKI UBICA: Njena AUTOBIOGRAFIJA je PRAVI HIT

Njegova je veličina bila zloglasna, svi su to znali i obožavao ga je pokazivati ženama i muškarcima

Objavljeno:

Pevačica grupe Blondi i jedna od najvećih pank ikona, Debi Hari, objavila je svoje memoare "Face it" u kojima se osvrće na svoj život pre slave, heroinsku zavisnost i traumatična iskustva iz mladosti.

U delovima koji su objavljeni u britanskim i američkim medijima opisane su neverovatne anegdote iz njenog života, ali jedna o Dejvidu Bouviju posebno je zanimljiva.

foto: Printscreen

Vreme radnje su sedamdesete, kad je Debi bila na početku karijere, a u Njujorku se družila s Dejvidom Bouvijem i Igijem Popom.

- Jednom su njih dvojica tražili kokain jer je njihova "šema" presušila. Prijatelj mi je dao gram, ali nisam volela kokain jer sam od njega bila nervozna i uticao mi je na grlo. Dala sam im to i oni su ga pošmrkali odjednom. Nakon toga Dejvid je izvadio svoj penis - kao da ja službeno proveravam penise. Valjda je mislio da sam navikla na to jer sam bila u bendu samo s muškarcima. Mislim da je tako hteo da mi zahvali. Njegova je veličina bila zloglasna, svi su to znali i obožavao ga je pokazivati ženama i muškarcima. Bilo je smešno i seksi. Nisam ga dotakla, ali pomislila sam:"Pa, jako lepo!" Bila sam pomalo polaskana jer je on stvarno muzički genije i divim mu se - napisala je Hari.

foto: Printscreen

U biografiji je takođe napisala kako je skoro bila žrtva serijskog ubice Teda Bandija, ali je pobegla u poslednjem trenutku.

foto: Printscreen

Jedne je noći tražila je taksi kako bi došla do kluba, a zaustavio se muškarac u belom automobilu koji ju je nagovorio da uđe i da će je on povesti.

- Bio je jako uverljiv, nije odustajao. Ušla sam u auto, bilo je leto i bilo je vruće, a prozori su bili vrlo malo otvoreni. Kad sam htela da ih otvorim još malo, shvatila sam da nema drške za otvaranje prozora, a nema ni one za otvaranje vrata. Shvatila sam da je cela unutrašnjost auta prazna. Osećala sam se nesigurno i htela sam da pobegnem. On je samo ćutao. Kad sam na silu otvorila prozor i gurnula ruku kako bih otvorila vrata, naglo je skrenuo, a ja sam izletela iz kola nasred ulice - napisala je Debi.

foto: Printscreen

Tek nakon 15 godina shvatila je da je bila u kolima s jednim od najzloglasnijih serijskih ubica ikad.

- Bilo je to pre nego što su ga pogubili. Sve sam povezala i shvatila da je to stvarno bio on te večeri. Sve se poklapalo, bilo je to baš u to vreme kad je ubijao. Srećom, ja sam jedna od onih koji su uspeli pobeći - kaže Hari.

foto: Printscreen

Opisala je kako se osećala bespomoćno nakon što je silovana uz pretnju nožem. U stan koji je delila s tadašnjim partnerom i članom benda Krisom Stajnom provalio je nepoznati muškarac i napao je, a zatim ukrao njihovu opremu. Partio ih jedo stana i oboje zavezao.

foto: Printscreen

- Bila sam besna, frustrirana, sve što sam htela bila je osveta. Kris je bio uz mene i pomogao mi je da prebrodim sve to. Iz nekog razloga moj razum je prevladao i uspela sam preći preko svega - rekla je.

foto: Printscreen

Priznala je kako su ona i Stajn bili zavisnici od heroina.

foto: Printscreen

- Bili smo siromašni i drogirali smo se iz očaja. Ponekad nam je bilo genijalno, a ponekad užasno. Ali, to je priča o rokenrolu, zar ne? - rekla je i dodala da ne žali ni za čim u svom životu, iako možda nije trebala uzimati heroin.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju: Boris Vlastelica, frontmen benda Repetitor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.