MARVELOV UNIVERZUM NE MIRUJE: Stigao trejler za AVENGERS: ENDGAME (VIDEO)
Kris Hemsvort, Foto: Printscreen/youtube

video

MARVELOV UNIVERZUM NE MIRUJE: Stigao trejler za AVENGERS: ENDGAME (VIDEO)

Novi film se nadovezuje na događaje iz „Avengers: Infinity War“,

Objavljeno:

Stigao je novi trejler za nadolazeći film „Avengers: Endgame“, koji otkriva da je njegova baza eskalacija događaja svih dosadašnjih filmova Marvelovog univerzuma.

No, ne čine ga samo snimci iz prethodnih filmova – tu je i nešto novog materijala, novi članovi tima, nove futurističke uniforme. Dobili smo i potvrdu kako su se Toni Stark i Nebula vratili nazad na Zemlju, a nakratko vidimo Roketa i Entmena u borbi, iako je pitanje protiv koga se bore.

Novi film se nadovezuje na događaje iz „Avengers: Infinity War“, u kojem je pomoću Rukavice večnosti, Tanos postao najmoćnije biće u univerzumu, što mu je omogućilo da izbriše pola živih bića u univerzumu u svojoj misiji da ponovo uspostavi balans i red. Kao rezultat, u prah su se pretvorili neki od omiljenih heroja: T’Čala, Baki, Star Lord, Nik Fjuri i Piter Parker.

No, preživela ekipa superheroja sada ima zadatak da ponovo izgradi svet razoren Tanosovim paklenim planom.

Uloge tumače Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin, Mišel Fajfer, Evanđelin Lili, Bri Larson, Skarlet Johanson i drugi.

“Avengers: Endgame” se u bioskopima očekuje 26. aprila.

BONUS VIDEO: PAVLE POPOV: Možeš da me staviš u simfonijski orkestar, ili u avangardni ili džez bend, uvek ću se snaći (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Bosonoga.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.