ČUVENI ULIČNI UMETNIK IZNENADIO NOVOM PROVOKACIJOM: Svi se pitaju o čemu se RADI na ovom BENKSIJEVOM MURALU (FOTO)
Benksi je sam potvrdio da je reč o njegovom delu, putem svoje Instagram stranice, Foto: Printscreen

noviteti

ČUVENI ULIČNI UMETNIK IZNENADIO NOVOM PROVOKACIJOM: Svi se pitaju o čemu se RADI na ovom BENKSIJEVOM MURALU (FOTO)

Misteriozni Benksi je ljude ponovo naveo na razmišljanje

Objavljeno: 16:44h

Misteriozni umetnik Benksi dugo nije imao ovako plodan period kao sada. Njegovo nove delo je osvanulo u Velikoj Britaniji i oduševilo stanovnike Notingema.

Benksi je na novom muralu prikazao devojčicu koja gumu od bicikla koristi kao hulahop, nalazi se ba zidu jednog salona za lepotu u Notingemu.

Benksi je sam potvrdio da je reč o njegovom delu, putem svoje Instagram stranice. Građane je oduševilo i to što se slika odlično uklapa u sredinu u kojoj se nalazi. Naime, pored slike devojčice sa glumom stoji bicikl kome nedostaje jedna guma.

Međutim, rad kontraverznog umetnika su vandali pokušali da unište. Ubrzo nakon postavljanja je preko njega ispisan grafit. Stanovnici ovog dela grada nisu želeli da sede skrštenih ruku i dve žene su uspele da očiste sliku od grafita.

Misteriozni Benksi je ljude ponovo naveo na razmišljanje, a građani kažu da su mu zahvalni na novom muralu. Pored novog umetničkog dela se odmah okupio ogroman broj ljudi, hiljade ljudi je došlo tokom vikenda, i svi žele fotografiju sa najnovijom slikom Benksija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.