POZNATA SRPSKA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM!
Anja Alač i Miloš Biković, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

STAV

POZNATA SRPSKA GLUMICA ŠOKIRALA IZJAVOM!

Pre četiri meseca umetnica se ostvarila i u ulozi majke. Tvrdi da joj je ova uloga nesumnjivo i najvažnija u dosadašnjem životu

Objavljeno:

Anja Alač i njen izabranik Andrej su postali roditelji malog Alekseja, a zaprošena je na najromantičniji način. Neće zaboraviti nikada 2021. godinu ni po tome jer je odlučila da se oproba i u muzičkim vodama.

Pre četiri meseca umetnica se ostvarila i u ulozi majke. Tvrdi da joj je ova uloga nesumnjivo i najvažnija u dosadašnjem životu.

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - započinje ona.

Anja Alač
foto: Printscreen/instagram

Na pitanje da li se za savete obrati mami Vesni Čipčić i fukncioniše li glumica u uloti bake, Anja kaže:

- Samostalna sam što se toga tiče. Nisam za to da dete čuvaju bake i žene dok je mali. U ovom periodu mu je majka potrebna i zbog toga sam stalno sa njim - dodaje Anja.

Prošlog meseca posetioci Ateljea 212 su prisustvovali najromantičnijoj prosidbi o kojoj se i dalje priča. Naime, izabranik Andrej je glumicu zaprosio na sceni dok je pevala u novogodišnjoj predstavi “Brod plovi za Beograd”.

- Priznajem da je to bilo veliko iznenađenje. Svi me pitaju kada planiramo svadbu. Biće to sledeće godine - završava ćerka poznate glumice.

Anja Alač
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.