"CRNA SVADBA" DOBIJA NASTAVAK! Da li nas u drugoj sezoni očekuje POTPUNA KATABAZA? (FOTO)
Crna svadba, Foto: Printscreen Youtube

JEDVA ČEKAMO

"CRNA SVADBA" DOBIJA NASTAVAK! Da li nas u drugoj sezoni očekuje POTPUNA KATABAZA? (FOTO)

Jedinstveni projekat nastao je iz saradnje Strahinje Madžarević i Nemanje Ćipranić

Objavljeno:

Crna svadba serija je koja bez sumnje obeležila televizijsku 2021. godinu, a koja bi uskoro trebalo da dobije nastavak.

Jedinstveni projekat nastao je iz saradnje Strahinje Madžarević i Nemanje Ćipranić, a u glavnim ulogama gledali smo sjajne Jelenu Đokić, Anastasiju Đurović, Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Veliko interesovanje gledalaca nije jenjavalo tokom pet nedelja emitovanja na TV Superstar i na RTS.

Kako će izgledati nastavak, još nije poznato, a scenarista Strahinja Madžarević otkrio je da bi voleo da serija kulminira potpunom katabazom. Naravno, to je samo njegova vizija onoga kako bi on zamislio veliko finale serije, a da li će tako biti i u stvarnosti, tek ćemo videti.

1 / 5 Foto: Printscreen/YT/Firefly Productions

Međutim, detalj koji je sve zainteresovao jeste “udica” koju je gledaocima na Instagramu “bacio” glumac Nebojša Milovanović koji je u prvoj sezoni tumačio lik inspektora Igora Blagojevića. Njegov junak nije preživeo, ali on je najavio svoj povratak u nastavku.

1 / 2 Foto: Dado Đilas

„Sve je moguće“, napisao je glumac na Instagramu.

Vlaška magija, koja se smatra izuzetno moćnom, oduvek je privlačila veliku pažnju, pa ne čudi što je priča mladih autora podigla prašinu. Mitra više nema, ali novo zlo je tu. „Crni vojvoda“ samo što se nije vratio. Ko je on, možda odgovor dobijemo u drugoj sezoni, kao i angažmanu sjajnog glumca.

(Espreso / Film i TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.