KEVIN SPEJSI ĆE GLUMITI FRANJU TUĐMANA? Glumac u pregovorima sa hrvatskim rediteljem
Tuđman i Spejsi, Foto: Profimedia / Printscreen Youtube

SLETEO U ZAGREB

KEVIN SPEJSI ĆE GLUMITI FRANJU TUĐMANA? Glumac u pregovorima sa hrvatskim rediteljem

Podsetimo, Spejsi je decenijama važio za miljenika Holivuda, ali se od 2017. godine nalazi na "crnoj listi" američke filmske industrije

Objavljeno:

Holivudski glumac Kevin Spejsi sleteo je sinoć u Zagreb gde je u planu snimanje filma hrvatskog reditelja Jakova Sedlara.

Kako prenosi Jutarnji.hr, Spejsi je u glavni grad Hrvatske došao kako bi snimio Sedlarov film o Franji Tuđmanu, a ovaj portal navodi da će se holivudski glumac naći baš u ulozi prvog hrvatskog predsednika.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar nije želeo da previše govori o projektu. Kaže kako ne želi „brzati“ kao neki od njegovih kolega koji su unapred najavili snimanje svojih filmova s velikim zvezdama, a nakon toga se ne dogodi ništa.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Idemo polako, pregovaramo i to je sve", rekao je Sedlar nedavno pomenutom mediju.

Podsetimo, Spejsi je decenijama važio za miljenika Holivuda, ali se od 2017. godine nalazi na "crnoj listi" američke filmske industrije, nakon optužbi za seksualno zlostavljanje. Nekoliko muškaraca ga je optužilo za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje, što je rezultiralo da popularna platforma Netflix raskine ugovor sa njim.

Ubrzo je ostao bez svih većih angažmana, uključujući i onaj na seriji "House of Cards" koja mu je poslednjih godina donela brojne pohvale.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.