IZAŠAO JE NOVI TREJER ZA MATRIKS: Prikovaće vas za sedišta (VIDEO)
Foto: Printcreen/Warner broz

SJAJNO!

IZAŠAO JE NOVI TREJER ZA MATRIKS: Prikovaće vas za sedišta (VIDEO)

Ono što, međutim, on ne zna je da je Matriks sada opasniji nego ikada

Objavljeno:

Od vizionarskog sinaeste Lane Vačovski stiže nam film Matriks: Uskrsnuća, dugoočekivano novo poglavlje revolucionarnog filmskog serijala koji je zauvek izmenio žanr naučne fantastike. U novom nastavku Matriksa Kijanu Rivs i Keri En Mos ponovo će tumačiti Nea i Triniti, uloge koje su ih proslavile.

U filmu Matriks: Uskrsnuća vratićemo se u svet sa dve realnosti. Prvu od njih čini svakodnevni život, dok je druga ono što se stvarno krije iza njega. Kako bi saznao da je realnost koju percepira ona prava, Neo, koji se sada zove Tomas Anderson i ne seća se svog prethodnog života u kome je bio spasilac čovečanstva, mora ponovo da napravi izbor: da li će se osloniti na svoja čula ili će pratiti svoju intuiciju?

Ono što, međutim, on ne zna je da je Matriks sada opasniji nego ikada i neće mu tako lako dozvoliti da pronikne u pravu istinu i pronađe spas za ljude koji više ne žele da žive u lažnoj realnosti.

Novi trejler filma Matriks: Uskrsnuća, koji možete pogledati iznad ovog teksta, još je uzbudljiviji i intrigantniji od prvog trejlera. Dobra vest je da nećemo još dugo čekati da otkrijemo kako će se Neo i njegovi saveznici ovog puta izboriti sa svetom kojim vladaju mašine, budući da ćemo novi deo popularne naučnofantastične sage biti u prilici da gledamo u našim bioskopima već od 22. decembra.

(Espteso/Cooming Soon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.