ŽENA KOJA JE SLOMILA SRCE HOLIVUDSKOM ZAVODNIKU: Svi su bili protiv njihove veze!
Foto: Profimedia

bunotvnik bez razloga

ŽENA KOJA JE SLOMILA SRCE HOLIVUDSKOM ZAVODNIKU: Svi su bili protiv njihove veze!

Za njegovim imenom i pojavom "ludele" su žene širom sveta, a on je patio zbog raskida sa italijanskom glumicom.

Objavljeno:

Jedan od najvećih holivudskih ikona, Džejms Din nije doživeo da uživa u čarima svetske slave, s obzirom da je poginuo pre premijere filma "Buntovnik bez razloga" koja je prikazana pre tačno 66 godina.

Nisu mogle da mu odole Merilin Monro, Elizabet Tejlor, Džoan Krafor i Džudi Garland. Ali, on gubitak ljubavi jedne glumice nije mogao da preboli.

Reč je o italijanskoj glumici Pjer Angeli sa kojom Džejms Din nije dugo bio u vezi, a nekoliko je razloga za njihov raskid. Njena majka nije odobravala to što Din nije bio katolik, njegov stil života, brzi automobili i način oblačenja. Takođe, ljudi iz filmskog studija sa kojim je Din sarađivao pokušavali su da ga odgovore od braka sa lepoticom.

Din je i sam priznao mladoj glumici kako nije još spreman za brak, a nedugo nakon njihovog raskida, Angeli se verila sa pevačem Vićem Damonom, a 1954. godine su se i venčali. Slavni glumac bio je šokiran i slomljenog srca.

Kako je bio u neverici i sam je morao da se uveri da je to sve istina, na dan venčanja Din se sa svojim motorom pojavio ispred crkve.

Četrnaest godina nakon što se njihova veza završila, Pjer Angeli opisala je kako je ta romansa izgledala.

- Išli bismo zajedno na kalifornijsku obalu i tamo bismo u tajnosti ostajali u jednoj kućici na plaži, što dalje od znatiželjnih pogleda. Većinu vremena provodili smo na plaži, sedeći, zabavljajući se, baš poput klinaca na fakultetu. Razgovarali bismo o nama i našim problemima, o filmovima i glumi, o životu i životu posle smrti. U potpunosti smo razumeli jedno drugo. Bili smo poput Romea i Julije, zajedno i nerazdvojni. Ponekad smo na plaži toliko voleli jedno drugo da smo samo hteli zajedno da uđemo u more držeći se za ruke, znajući da bismo onda bili zauvek zajedno - govorila je Pjer.

Džejms Din proveo je pet godina u Holivudu i glumio u tri velika filma - "Istočno od raja", "Buntovnik bez razloga" i "Div".

Predviđali su mu ogromnu slavu i uspešnu karijeru, ali mesec dana pre premijere "Buntovnika bez razloga", glumac koji je ima 24 godine je stradao u saobraćajnoj nesreći.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.