MARIJA JE VAŽILA ZA NAJLEPŠU GLUMICU: Slikala se GOLA, otišla iz Srbije, a evo šta radi danas! (FOTO)
Marija Jakšić, Foto: prentscreen/youtube/https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/1181699/biografija-marije-jaksic, prentscreen/youtube

niste znali

MARIJA JE VAŽILA ZA NAJLEPŠU GLUMICU: Slikala se GOLA, otišla iz Srbije, a evo šta radi danas! (FOTO)

Iako je lepa glumica pronašla svoju sreću u novom pozivu, moramo se složiti da je domaćoj publici sigurno veoma žao što je više ne viđa kraj malih ekrana

Objavljeno:

Marija Jakšić osvojila je srca publike širom Balkana kada se pojavila u seriji “Mješoviti brak”, kao i u ostvarenjima “Mi nismo anđeli” i “Mala noćna muzika” .

Ipak, još veću pažnju je privukla kada je potpuno obnažena pozirala za domaće izdanje poznatog časopisa “Plejboj”. Nakon što je napravila pravu pometnju, povukla se sa javne scene i napustila Srbiju.

Nakon toga, vatrena brineta se odselila za Indiju, gde se udala, rodila decu i odabrala potpuno drugačiji poziv. Naime, ona se okrenula spiritualnosti i postala joga instruktor, a njen suprug, Markus Veniger, važi za jednog od najpoznatijih učitelja ove drevne metode.

Marija Jakšić
foto: Printscreen/Youtube

Iako je lepa glumica pronašla svoju sreću u novom pozivu, moramo se složiti da je domaćoj publici sigurno veoma žao što je više ne viđa kraj malih ekrana.

Marija Jakšić
foto: Printscreen/Youtube

Bonus video:

04:50

VEROVALI ILI NE: Dragana Mićalović uskoro će glumiti MAJKU STARIJE SESTRE SLOBODE!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.